Σαϊτιώτης: «Θα μπει φοβισμένη η Μάλμε-Είναι στα μέτρα μας»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Για το «σήριαλ» του Μεϊτέ και του ΠΑΟΚ, τα παιχνίδια με τη Μάλμε και για τις μεταγραφές του Δικεφάλου ο παλαίμαχος άσος, Γιώργος Σαϊτιώτης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» 

Για την περίπτωση Μεϊτέ: «Η περίπτωση του Μεϊτέ έχει ξενερώσει τον κόσμο. Έγινε σήριαλ. Δεν κάθεσαι να παρακαλάς κανέναν όταν είσαι μεγάλη ομάδα. Αν ήταν στο χέρι του Σαββίδη, θα τελείωνε πιο γρήγορα. Όσο δεν κλείνει ο παίκτης ή όσο ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει αντικαταστάτη, πάντα το παραθυράκι θα είναι ανοιχτό. Ο Μεϊτέ είδε έναν ηγέτη με αρχοντικό στυλ στο γήπεδο. Αν ερχόταν μαζί με τον Καμαρά θα είχαμε τον καλύτερο δίδυμο στον άξονα».

Για το ματς με τη Μάλμε: «Η Μάλμε είναι μια καλή ομάδα επιθετικά. Στο πρώτο οκταλεπτο έβγαλε δυο καλές φάσεις αλλά ο Κοτάρσκι ήταν σε εξαιρετική ημέρα. Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα στα γκολ που δέχθηκε. Κάτι που σημαίνει ότι είναι καλός επιθετικά. Είναι βελτιωμένος παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε έναν ακόμη στόπερ και έναν παίκτη δίπλα από Καμαρά, Οζντόεδ και Σβαμπ. Πιστεύω θα δούμε καλύτερα ποδόσφαιρο από ότι βλέπουμε σήμερα».

Για τη ρεβάνς με τη Μάλμε: «Η Μάλμε δεν θα έρθει τόσο φουριόζα όσο στην έδρα της. Δεν θα έρθει σε ένα χωριό. Θα μπει φοβισμένη, δεν θα είναι τόσο άνετη όσο στην έδρα της. Ο ΠΑΟΚ θα δει τα αρνητικά του και θα τα διορθώσει. Ευχόμαστε όλοι να πάρουμε την πρόκριση. Είναι στα μέτρα μας και αν ήταν τον Οκτώβρη το παιχνίδι θα περνούσαμε πιο εύκολα».

Για μεταγραφή Τσάλοφ και Σορετίρε: «Είναι δύο μεταγραφές που έλειπαν από τον ΠΑΟΚ. Πίστευα θα τον έβαζε ο Τσάλοφ καθώς τα πόδια του «ακούνε» ποδοσφαιρικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.