Σαϊτιώτης: «Σήμερα θα έβαζα τον Σαμάτα, περνάει ο ΠΑΟΚ εκτός και αν...»

Metrosport Team14 Μαρτίου 2024

Την άποψη του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας (14/3, 19:45, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 3) κατέθεσε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Σαϊτιώτης , με τον παλαίμαχο επιθετικό να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλί Σαμάτα ενώ έκανε και τα προγνωστικά του για την αναμέτρηση του Δικεφάλου.

Αρχικά ανέφερε για την επιλογή του Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης: «Την πρώτη επιλογή την έχει ο προπονητής, εγώ έχω μία αισιοδοξία για τον Σαμάτα, ο Μπράντον χαραμίζει την ενέργεια του σε πολλές δουλειές που κάνει έξω από την περιοχή, ενώ ο Σαμάτα είναι ένας παίκτης τον οποίο υπολογίζει ο αντίπαλος και βρίσκεται μέσα στην περιοχή».

Ενώ για τον Αλί Σαμάτα, υπογράμμισε: «Για έναν ποδοσφαιριστή τα πάντα είναι η ψυχολογία , ωστόσο ο ίδιος έχει την εμπειρία κάτι που δεν έχει αυτή τη στιγμή ο Τζίμας και μπορεί να το χτίσει στη συνέχεια. Στο εξωτερικό που βλέπουμε να παίζουμε παιδιά 17 ετών έχουν διαφορετικές συνθήκες, προπόνησης, επιπέδου , εγκαταστάσεων. Τον Τζίμας θα τον έβαζα σε παιχνίδια νωρίτερα να πάρει ψυχολογία και όχι να τον βάλω τώρα με 5 και 10 λεπτά αγωνιστικού χρόνου γιατί έχεις κίνδυνο να τον κάψεις».

Για την αναμέτρηση σημείωσε: «Βλέπω τον ΠΑΟΚ να περνάει, η πρόκριση μπορεί να χαθεί μόνο στα πέναλτι που είναι το αδύναμο σημείο του. Είμαι πολύ αισιόδοξος ωστόσο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.