Σαϊτιώτης: «Ποιοτικός ο Κωνσταντέλιας, δε θα τον έλεγα ακόμα παικταρά»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σαϊτιώτης και μίλησε για τη νίκη με ανατροπή του ΠΑΟΚ επί της Αμπερντίν. Ο βετεράνος επιθετικός μίλησε και για τον Γιάννη Κωνσταντέλια τον οποίο θεωρεί ποιοτικό και αναντικατάστατο στον Δικέφαλο αλλά ακόμα δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει παικταρά.

Αν ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που τους ταιριάζει να μπαίνουν αλλαγή: «Όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Ο Λουτσέσκου έχει σταθερούς ποδοσφαιριστές και αλλάζει τους ίδιους και τους ίδιους στα ίδια λεπτά στις ίδιες θέσεις. Βλέπουμε και στην αμυντική λειτουργία δεν αλλάζει, στον Μιχαηλίδη δεν δίνει τις ευκαιρίες που του αξίζουν. Όλοι οι προπονητές έχουν τους δικούς του ποδοσφαιριστές. Όταν πάει κανείς προπονητής σε μια ομάδα θέλει του παίκτες που του ταιριάζουν και εμπιστεύεται. Ο τραυματισμός πήγε πίσω τον Μιχαηλίδη».

Για την εμφάνιση του Κωνσταντέλια κόντρα στην Αμπερντίν: «Επειδή είμαι ΠΑΟΚτσής δεν τα βλέπω όλα ωραία. Είναι ποδοσφαιριστής ποιότητας αλλά ακόμα δεν θα τον έλεγα παικταρά, δεν έχει ουσία. Το ποδόσφαιρο είναι το γκολ. Αυτή τη στιγμή μπορεί να κοστίζει 10 εκατομμύρια, αν είχε και 10 γκολ θα κόστιζε 25. Είναι αναντικατάστατος έχει μεγάλη ποιότητα, ίσως πρέπει να δουλέψει στα τελειώματα. Βλέπεις τον Ζίβκοβιτς, τα παστελώνει πολύ πιο εύκολα».

Για το θέμα με την Εθνική: «Ακούω τον κόσμο να λέει γιατί δεν πήρε τον Κωνσταντέλια ο Πογιέτ αλλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερη απώλεια ο Φορτούνης. Στην Εθνική παίρνεις τους παίκτες που είναι στην καλύτερη φόρμα τους την περίοδο των αγώνων. Έχεις τον Κουλιεράκη που παίζει πολύ καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, βάζει γκολ και βάζεις τον Ρέτσο; Και τον Ρομάριο το 2002 δεν τον πήρε στο Μουντιάλ ο Σκολάρι και έγινε χαμός. Πήρε η Βραζιλία το Μουντιάλ και το θέμα του Ρομάριο ξεχάστηκε».

Αν ο ΠΑΟΚ έχει μεσοαμυντικά προβλήματα: «Δεν μπορώ να πω ότι οι άλλοι πετάνε και ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες. Είμαστε περίπου στα ίσια. Η ΑΕΚ που περίμενα να έχει τον ίδιο ρυθμό με πέρσι αλλά δεν τον έχει, ο Παναθηναϊκός είναι τα ίδια, ο Ολυμπιακός ήταν καλά αν δεχτεί και τιμωρία για το ντέρμπι ίσως επηρεαστεί. Δεν γίνεται όμως να τρώμε τέτοια εύκολα γκολ από αυτή την Αμπερντίν και αυτή την Ελσίνκι. Πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο και αναρωτήθηκα αν έπεσα τόσο έξω. Αλλά τελικά το γύρισε ο ΠΑΟΚ και φάνηκε ότι ήταν δυο σκαλιά πάνω από την Αμπερντίν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.