Σαϊτιώτης: «Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ έχει κουράσει - Να εξηγήσουν το πλάνο»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Σαϊτιώτης, με τον παλαίμαχο επιθετικό και γνωστό φίλο του ΠΑΟΚ να μιλάει για το θέμα του στράικερ που υπάρχει στους «ασπρόμαυρους», σημειώνοντας πως «χρειάζεται να βγει κάποιος να επικοινωνήσει το πλάνο», ενώ αναφορικά με τη μεταγραφή του Ίνγκασον υπογράμμισε ότι ο Ενόγκ έχει στοιχεία που χρειάζεται ο Δικέφαλος.

Αρχικά για τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Αυτή η κατάσταση γενικά έχει κουράσει και τον κόσμο. Δεν ξέρουμε τι μέλει γενέσθαι στην ομάδα, πουλάμε, πουλάμε, πουλάμε, δεν παίρνουμε τίποτα. Κάθε χρόνο ακούμε ακούμε και δεν έρχεται κανένας από αυτούς, πόσο κοντά είναι και δεν έρχονται; Ο κόσμος τόσο με τα θετικά όσο και με αρνητικά επηρεάζεται, χρειάζεται να βγει κάποιος να επικοινωνήσει το πλάνο. Ακούς κάνει αυτό ο Σαββίδης, κάνει το άλλο...».

Ενώ για τη μεταγραφή του Ίνγκασον και την έλευση του Εκόνγκ, «Πιστεύω ότι το κενό του καλύφθηκε και μπορώ να πω ότι ο Εκόνγκ μπορεί να είναι καλύτερος. Δεν ήταν τόσο εμπιστοσύνης ο Ίνγκασον με τη μπάλα, αλλά ήταν ηγέτης, είχε πάθος μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει οι συμπαίκτες του να τον βοηθήσουν, όταν πήγα στην Ξάνθη ενώ οι άνθρωποι ήταν εξαιρετικοί απέναντι μου και δεν μου πήγε τίποτα καλά, στον ΠΑΣ πήγα και από το πρώτο λεπτό έβαζα γκολ με το μπούτι, με τη μύτη με όλα».

Ενώ πρόσθεσε: «Είμαι υπέρ των γρήγορων επιθετικών, γρήγορα εξτρέμ, ας πούμε μου άρεσαν ο Άκπομ , ο Λούκας. Ας πούμε ο Άκπομ είχε όλα τα άλλα, ωστόσο δεν είχε ψυχολογία».

Για τον ΠΑΣ Γιάννενα: «Είχαμε την απώλεια του Χριστοβασίλη, μία μεγάλη απώλεια. Θα πρέπει να στηριχθούν τα παιδιά του που αναλαμβάνουν τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.