Ροζ: «Είμαστε στρατιώτες, θα παίξουμε όπως μας πει ο προπονητής»

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα (15/5) στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα play off της Super League με την αναμέτρηση στη Λαμία. Ο Λίντσεϊ Ροζ τοποθετήθηκε, για το αποψινό ματς, στη Nova, και αναφέρθηκε τόσο στη διακοπή του πρωταθλήματος και το κατά πόσο ωφελεί την ομάδα του, όσο και για τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, είπε:

«Πιστεύω ότι η διακοπή ήταν χρήσιμη για εμάς, για να ηρεμήσουμε πνευματικά και σωματικά. Ακόμη και να περάσουμε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί ως ομάδα, για να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, να προετοιμαστούμε, όπως πρέπει για τα παιχνίδια που απομένουν για τη λήξη της σεζόν -και ειδικά το τελευταίο, ο τελικός του Κυπέλλου».

Και συνέχισε, λέγοντας για την πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο μίνι πρωτάθλημα:

 «Είχαμε ηττηθεί σε πολλά παιχνίδια στη σειρά και αυτό δεν ήταν καλό για εμάς. Επομένως, τα αποτελέσματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια μάς έδωσαν και πάλι αυτοπεποίθηση και χαρά! Ήταν πολύ καλά εν όψει των επόμενων αγώνων».

Ερωτηθείς για το τι περιμένει να δώσει στην ομάδα το παιχνίδι με τη Λαμία, ο Ροζ απάντησε: 

«Κατ’ αρχάς, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, για να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την αυτοπεποίθησή μας. Επιπλέον, θέλουμε να έχουμε μετά από αυτό το παιχνίδι το κατάλληλο πνεύμα για το επόμενο απέναντι στον ΠΑΟΚ και φυσικά για τον τελικό του Κυπέλλου, που ακολουθεί στο τέλος».

Κλείνοντας, μίλησε για το πώς προσεγγίζουν αγωνιστικά οι συμπαίκτες του την αναμέτρηση με τη Λαμία:

«Είμαστε “στρατιώτες”. Πρέπει να πράξουμε όπως μας πει ο προπονητής. Εμείς ετοιμαζόμαστε για το  παιχνίδι, όπως πριν από κάθε σημαντικό αγώνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.