Ροζ: «Είμαι στρατιώτης του Άρη»

Metrosport Team07 Αυγούστου 2024

Δηλώσεις μετά τη φιλική αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην Ελμπασάνι έκανε ο Λίντσεϊ Ροζ ο οποίος στάθηκε στην αγωνιστική εικόνα του ίδιου και των συμπαικτών του στο προ τελευταίο φιλικό προετοιμασίας αλλά και τον δικό του ρόλο στο σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Για το παιχνίδι: “Είμαστε κατ’ αρχήν πολύ ικανοποιημένοι διότι δεν υπήρχαν τραυματισμοί. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε αλλά σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δούμε όλους τους παίκτες. Δουλέψαμε σκληρά μετά την επιστροφή μας και θέλαμε να ξεμουδιάσουμε λίγο από τις προπονήσεις”

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ελμπασάνι: “Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ξέρουμε ότι όπως σήμερα (σ.σ. χθες) ή αυτό με τη Ντόρντρεχτ, είναι ματς που θα δούμε φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν σημαντικό για εμάς. Για αυτό πρέπει να αποφεύγουμε τα λάθη, να παίζουμε γρήγορα και να βρίσκουμε λύσεις”.

Για την επιστροφή του στα άκρα της άμυνας:  “Με είχατε δει και στο παρελθόν. Έχω παίξει τη θέση και είμαι εδώ και να παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής. Είμαι στρατιώτης του Άρη. Δεν έχει σημασία που θα παίξω. Κέντρο, δεξιά, αριστερά, όπου μου ζητηθεί”.

Για τον ρόλο που έχει και την προσαρμογή του Κλέιτον Ντιαντί: “Εγώ και ο Ζουλ τον βοηθάμε πάρα πολυ. Μεταφράζουμε τα πάντα γι’ αυτόν. Έχει ποιότητα, τον περιμένουμε να βελτιωθεί και τον βοηθάμε πολύ μέσα στο παιχνίδι”

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.