Ρουσόπουλος στο flash: «Στα αποδυτήρια ο Καραμανλής σήκωσε στον... αέρα από τη χαρά του τον Ρεχάγκελ»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2024

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός μίλησε στο flash.gr για εκείνη την ανεπανάληπτη βραδιά της 4ης Ιουλίου στη Λισαβόνα και αποκάλυψε μία ιστορία από την συνάντηση του τότε Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή, και του «θρυλικού» Ότο Ρεχάγκελ, στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Έχουν περάσει ήδη 20 ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που η Ελλάδα αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Οι «στρατιώτες» του Ότο Ρεχάγκελ «τρέλαναν» όλη την Ευρώπη και παρά το γεγονός πως κανείς δεν μπορούσε καν να το διανοηθεί, η εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε το ακατόρθωτο.

Αυτή η πραγματικά τρελή πορεία ξεκίνησε με τους Πορτογάλους στην πρεμιέρα των ομίλων και έμελλε να ολοκληρωθεί απέναντι στους Πορτογάλους... ξανά, αυτή τη φορά στο «Ντα Λουζ». Η ομάδα ενός νεαρού, τότε, Κριστιάνο Ρονάλντο ήθελε να εξιλεωθεί για την ήττα και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του EURO μπροστά στον κόσμο της.

Ωστόσο, η Εθνική Ελλάδας είχε... άλλα σχέδια και η κούπα «βάφτηκε» στα γαλανόλευκα. Όσοι είχαν την τύχη να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο έζησαν κάτι μοναδικό, με έναν εξ αυτών να είναι φυσικά ο τότε Υπουργός Επικρατείας και νυν Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Β1 Βόρειο Τομέα της Αθήνας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.