Ρούντι Φερνάντεθ: Αποχαιρέτησε τα... παρκέ ποζάροντας μαζί με τις 26 κούπες του!

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Τέλος στην τεράστια καριέρα του έβαλε ο Ρούντι Φερνάντεθ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να βάζει σε πρώτο πλάνο τις συνολικά 26 κούπες του Ισπανού πρώην γκαρντ σε τελετή που διοργάνωσε προς τιμήν του.

Ο θρύλος του μπάσκετ Ρούντι Φερνάντεθ τιμήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης σε μια λαμπρή εκδήλωση, στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, όπου το παρόν έδωσαν τεράστιες προσωπικότητας του αθλήματος, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία ενός παίκτη της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ωστόσο ήταν πρώην συμπαίκτης του με την φανέλα της «Ρόχα».

Ο 39χρονος Ισπανός φωτογραφήθηκε μαζί με τους τίτλους της καριέρας του… 3 Euroleague, 1 Eurocup, 1 Eurochallenge, 1 Διηπειρωτικό, 7 πρωταθλήματα Ισπανίας, 7 κύπελλα Ισπανίας, 9 Super Cup Ισπανίας, 2 χρυσά μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα με την Ισπανία και 4 χρυσά μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τους «Ρόχα».

Παρουσία της λαμπρής τελετής ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος απένειμε στο Φερνάντεθ ένα ξεχωριστό αναμνηστικό, σύσσωμη η φετινή ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης, οι «ποδοσφαιρικοί» εκπρόσωποι της ομάδας, ο αρχηγός της, Λούκα Μόντριτς και ο Λούκα Βάσκεζ , αλλά και κάποιοι ξεχωριστοί... γνωστοί από το παρελθόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.