Ρουμάνος δημοσιογράφος: «Επιτυχία για τη Στεάουα, αν πάρει βαθμό»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Για το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Στεάουα Βουκουρεστίου και τον Μπεκάλι μίλησε ο Ρουμάνος δημοσιογράφος, Βλαντ Νεντελέα, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη: «Δεν είναι η πρώτη μου φορά στη Θεσσαλονίκη, έχω παρακολουθήσει ένα παιχνίδια ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρης πριν από χρόνια και μου αρέσει η Ελλάδα. Έπαιζε ο Τόχα και είχα έρθει να τον δω».

Τους στόχους της Στεάουα στη διοργάνωση: «Η Στεάουα είναι η πρωταθλήτρια στη Ρουμανία αλλά δεν έχει αρκετή εμπειρία από τη διοργάνωση. Η παρουσία της στο Europa League είναι μπόνους. Πάλεψε να πάει στα Champions League . Δεν έχουμε πολλές φιλοδοξίες γιατί είναι μια ομάδα υπό κατασκευή. Θα προσπαθήσει να πάει παρακάτω».

Τι γνωρίζουν για τον ΠΑΟΚ: «Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι έκπληξη που είναι εδώ, είναι καλύτερος από τη Στεάουα και είναι το φαβορί. Αν καταφέρει να πάρει ένα βαθμό η Στεάουα, θα είναι επιτυχία». 

Τον Μπεκάλι: «Έχει να ταξιδέψει 18 χρόνια με τη Στεάουα αλλά τώρα ήρθε γιατί εμπλέκεται στη διαμόρφωση της ομάδας. Πολλές φορές μας λέει την ενδεκάδα. Πριν φύγει η αποστολή, είπε στον Ποπέσκου ότι δεν θα παίξει επειδή έβαψε τα μαλλιά του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.