Ρούλα Πισπιρίγκου: Ένταση στη δίκη για Μαλένα-Ίριδα - «Κακοποιητής ο Δασκαλάκης»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2024

Σκηνικό έντασης επικράτησε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Πιο συγκεκριμένα, την ένταση πυροδότησε η κατάθεση της μητέρας της κατηγορουμένης, η οποία κατηγόρησε τον Μάνο Δασκαλάκη για κακοποιητική συμπεριφορά κατά της κόρης της.

Οι ισχυρισμοί της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένης Λεγάτου προκάλεσαν την αντίδραση της δικηγόρου του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προσφύγει νομικά για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον της.

Το σημείο της κατάθεσης της Ελένης Λεγάτου που εξόργισε την πλευρά Δασκαλάκη αφορούσε σε περιγραφές για μπουνιές σε βάρος της 35χρονης από τον σύζυγο της.


«Ξέρω ότι έγιναν δύο έντονοι τσακωμοί. Ο πρώτος ήταν όταν είχε γεννηθεί η Ίριδα, και της πέταξε το κινητό και την χτύπησε στο χείλος. Είχε μιλήσει ο κ. Δασκαλάκης με το σύζυγο μου, είχαν πει κάποια πράγματα. Προσπαθούσαν να με προφυλάξουν, δεν μου έλεγαν πολλά.

Μόνο ότι είχαν ένταση και της πέταξε το κινητό.Ήταν Χριστούγεννα θυμάμαι. Είχαμε μία συζήτηση για τη σχέση των ζευγαριών. Μου λέει άκουσε να σου πω η κόρη σου θέλει ξύλο, της έδωσα πολλές μπουνιές. Νόμιζα πως μου κάνει πλάκα. Μου είπε η κόρη τελικά ότι την χτύπησε στο αυτοκίνητο

Δεν μου είπε πως γίνεται συνέχεια αυτό. Την είχα ρωτήσει εάν λέει αλήθεια ή ψέματα. Μου είπε πως της έδωσε κάποια χαστούκια. Τα συζητούσε με την αδελφή της εγώ δεν ήμουν μέσα στα πράγματα» κατέθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.