Ρουκ Ζουκ: Νεοσσός «γύπας» την «έπεσε» στη Μακρυπούλια-Πώς αντέδρασε;

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Ο «γύπας» ο καλός, φαίνεται από… νεοσσός. Και ο συγκεκριμένος ανέβηκε level καθώς την «έπεσε» στη Ζέτα Μακρυπούλια στη διάρκεια του Ρουκ ΖουκΠώς αντέδρασε στο απόλυτα ξεκάθαρο «πέσιμο» του πιτσιρικά η παρουσιάστρια;

Δεν είναι και λίγες οι φορές που στο Ρουκ Ζουκ οι παίκτες κάνουν… την κίνησή τους για να εκφράσουν τον θαυμασμό τους στη Ζέτα Μακρυπούλια. Το έκανε ακόμη ένας… νεοσσός «γύπας» και μάλιστα με διπλό… χτύπημα!

Στην αμήχανη στιγμή που εκτυλίχθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» ο νεαρός φλέρταρε την Ζέτα Μακρυπούλια όταν η παρουσιάστρια διάβασε την κάρτα με τα στοιχεία που έχει για κάθε παίκτη.

Ο Νίκος ανέφερε ότι σε μερικά χρόνια θα ήθελε να έχει σχέση με μία πανέμορφη κοπέλα, με την παρουσιάστρια να δίνει την πάσα: «Όταν λες πανέμορφη, πώς την φαντάζεσαι;» και εκείνον να της απαντά straight «σαν εσένα»!

Στη συνέχεια η Ζέτα Μακρυπούλια του είπε: «Σ ευχαριστώ Νικόλα μου. Την θέλεις ξανθιά δηλαδή; Με ανοιχτά μάτια;», με εκείνον να της απαντά κοιτώντας τη κατάματα «σαν τα δικά σου»!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.