Ροσέλα Πετρίλο: Ποια είναι η κούκλα δημοσιογράφος της Φιορεντίνα, που ασχολούνταν όλοι στο PreGame

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Οι σκηνοθέτες των γηπέδων κάνουν πολύ καλή δουλειά τον τελευταίο καιρό, και δη οι Έλληνες, πράγμα που αποδείχθηκε και έμπρακτα χθες στον τελικό του Europa Conference League. Πρώτο και πιο... περίτρανο παράδειγμα η Ροσέλα Πετρίλο, την οποία έπιασε η κάμερα στο Pre Game του Ολυμπιακός και Φιορεντίνα.

Λόγος γίνεται για την Ιταλίδα δημοσιογράφος, η οποία ξεκίνησε ως εξωτερική συνεργάτιδα το 2017 στο Radio Blu από το Πράτο, μια πόλη κοντά στη Φλωρεντία στην καρδιά της Τοσκάνης. 

Πιο συγκεκριμένα, η 27χρονη Ιταλίδα αποτέλεσε παρουσιάστρια στο τοπικό κανάλι RTV38 της Φλωρεντίας, όπου έκανε ήδη ρεπορτάζ για τη Φιορεντίνα, καθώς και σε ιστοσελίδες. Τον Ιανουάριο του 2021 η ομάδα αποφάσισε να την εντάξει στο δυναμικό της, προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα εποχή, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, ενώ είναι και επικεφαλής στην οργάνωση των συνεντεύξεων Τύπου του συλλόγου.

Τα μωβ της Φιορεντίνα έβαλε πριν από περίπου τρία χρόνια για να γίνει το πρόσωπο της Ιταλικής ομάδας στα social media, ενώ μάλιστα είχε καταφέρει να γίνει και viral το Φεβρουάριο του 2022 κατά την παρουσίαση του Αρθούρ Καμπράλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε εντυπωσιαστεί από την Ροσέλα κάτι που δεν είχε περάσει απαρατήρητο.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.