Ροντινέι: Η απόλυτη δικαίωση-Τα τρομερά νούμερα του τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ρόντινέι υπέγραψε με τον Ολυμπιακό νέο συμβόλαιο, επισφραγίζοντας τις τρομερές. Το απόγευμα της Κυριακής, ανακοινώθηκε με ισχύ επέκτασης έως το 2027.

H πολύ καλή του συνεχόμενη πορεία από το 2023, που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, είναι συνεχών ανοδική και αυτό καταγράφεται και στα νούμερα του, τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. 

Μάλιστα, και ο ίδιος φαίνεται αν είναι απόλυτα ευχαριστημένος, από την Ελλάδα και τη φιλοξενία. Το αποτυπώνει, μάλιστα, και σε κάθε ευκαιρία, ανεβάζοντας βίντεο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. 

Ας δούμε τι κατέγραψαν τα νούμερα του Ρόντινέι, τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές:

Ο Ροντινέι είναι ο δεύτερος πιο δραστήριος παίκτης του Ολυμπιακού σε αυτά τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τη φετινή σεζόν με 89.74 ενέργειες ανά 90 λεπτά. Τα ανεβάσματά του είναι κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του, συνεργάζεται με τον Ζέλσον Μαρτίνς στα δεξιά, ο οποίος συγκλίνει, με τον Βραζιλιάνο να δίνει πλάτος, κρατώντας ουσιαστικά όλη την πλευρά.

Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε πολύ δυναμικά και ήταν εκ των κορυφαίων - αν όχι ο κορυφαίος - στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ρόντινέι είναι ο δεύτερος πιο δραστήριος παίκτης του Ολυμπιακού στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με 89.74 ενέργειες ανά 90 λεπτά. Οι κυριότερες του ενέργειες είναι, έπειτα από ανεβάσματα, συνεργαζόμενος πολύ καλά με τον Ζέλσον Μάρτινς στη δεξιά πλευρά. 

Δεύτερο του παιχνίδι αυτό κόντρα στην Athens Kallithea. Παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε το μάξιμουμ της απόδοσής του ήταν πάλι ο πιο δραστήριος παίκτες των ερυθρόλευκων με 95 ενέργειες.

Ήταν εκ των κορυφαίων πασέρ της ομάδας με 44 στις 54 πάσες, ενώ περίπου οι μισές από αυτές ήταν μεταβιβάσεις στην επίθεση. Επιπλέον, είχε εννέα ανακτήσεις κατοχής, συνεισφέροντας στο να ξαναδώσει την κατοχή της ομάδας του, ειδικά στη μεσαία γραμμή.

Την πρώτη του ασίστ τη φετινή σεζόν την σέρβιρε στη νίκη με 3-0 επί της Λαμίας. Ο Βραζιλιάνος μπακ τροφοδότησε τον Ελ Κααμπί για το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων στο 79ο λεπτό. Ξανά πρωταγωνιστής και κυρίαρχος στην δεξιά πλευρά με 67 ενέργειες, 28 στις 39 μεταβιβάσεις, οι 11 εξ αυτών στην επίθεση. Επιπλέον, είχε και δύο πάσες που δημιούργησαν ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός "κόλλησε" απέναντι στον Παναιτωλικό, με τους ερυθρόλευκους να επιχειρούν κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Ο Ροντινέι είχε 104 ενέργειες με την μπάλα, δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση στην αναμέτρηση και τέσσερις εξ αυτών στην περιοχή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.