Ρονάλντο: Σε αυτή την ομάδα θα κλείσει... «πιθανότατα» την καριέρα του

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Για το μέλλον του και το πότε θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε πρόσφατες δηλώσεις του, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει στο ποια θα είναι η επόμενη... «καριέρα» του. Το μόνο που θεωρεί δεδομένο είναι πως θα παραμείνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας, για όσο κλωτσάει ακόμα τη μπάλα.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο NOW, ο Πορτογάλος τονίσε ότι το πιθανότερο είναι να σταματήσει την καριέρα του παίζοντας για την Αλ Νασρ.

«Δεν ξέρω αν θα σταματήσω σύντομα, σε δύο ή τρία χρόνια. Αλλά πιθανότατα αυτό θα γίνει στην Αλ Νασρ. Είμαι χαρούμενος σε αυτή την ομάδα, πηγαίνω καλά και νιώθω καλά, το ίδιο φυσικά για τη χώρα και το πρωτάθλημα. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην αραβική λίγκα και θέλω να συνεχίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως προς το τι θα κάνει αφού σταματήσει την καριέρα του κι αν προτιμά να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου ως προπονητής, ανέφερε ότι μάλλον δεν θα είναι αυτό που θα κάνει στο μέλλον.

«Είναι πολύ δύσκολο. Δε νομίζω ότι το να γίνω προπονητής κάποιας ομάδας είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Δεν βλέπω το μέλλον μου έτσι, αντίθετα με βλέπω να κάνω άλλα πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.