Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ: Επιστρέφει στους Avengers ως... Dr, Doom!

Παναγιώτα Απέργη28 Ιουλίου 2024

Τον νέο κακό των επόμενων δυο ταινιών της αποκάλυψε η Marvel Studios, προκαλώντας φρενίτιδα σε μικρούς και μεγάλους φανς.

Ο λόγος για τον Δόκτωρ Ντουμ, τον οποίο θα υποδυθεί ο ένας και μοναδικός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., ο οποίος επιστρέφει στο κινηματογραφικό franchise με... κακό μανδύα!

Μάλιστα, την είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Avengers: Doomsday και Avengers: Secret Wars, που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια επιβεβαίωσε κι οι αδελφοί Russo, που θα σκηνοθετήσουν τις ταινίες.

«Νέα μάσκα, ίδια αποστολή», είπε ο Ντάουνι στο κοινό, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό του με μια μοναδική... τελετή.


Κι αυτό γιατί επέλεξε να αποκαλυφθεί βγάζοντας on stage τη μεταλλική μάσκα, έχοντας στο πλάι του άλλα 24 άτομα, που φορούσαν παρόμοιες μάσκες.

«Αν πρόκειται να φέρουμε τον Doctor Doom στην οθόνη - είναι ένας από τους πιο πολύπλοκους χαρακτήρες, τους πιο διασκεδαστικούς χαρακτήρες σε όλη τη μυθοπλασία.

«Αν πρόκειται να το κάνουμε αυτό... τότε θα χρειαστούμε τον καλύτερο ηθοποιό στον κόσμο. Ως απόδειξη των αδιανόητων δυνατοτήτων του σύμπαντος της Marvel, σας παρουσιάζουμε το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να παίξει τον Victor von Doom», δήλωσε ο Joe Russo. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις νέες ταινίες των Avengers θα γράψει ο Στίβεν ΜακΦίλι και ο Κρίστοφερ Μάρκους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.