Ρομπέρτ: «Να πιστέψει στον εαυτό του ο «Ντέλιας», να μην φλυαρεί έξω από την περιοχή ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2023

Τις απόψεις του για τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ παρέθεσε μέσα από το Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Μπερνάρντ Ρομπέρτ, σημειώνοντας πως ο Δικέφαλος χρειάζεται να βρει ένα γρήγορο γκολ και λόγω καιρικών συνθηκών, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον Γιάννη Κωνσταντέλια, υπογραμμίζοντας πως χρειάζεται να διώξει το άγχος του.

Αρχικά για τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Φοβάμαι τις καιρικές συνθήκες, γιατί με πολλή ζέστη δημιουργούνται δύσκολες συνθήκες για τον ποδοσφαιριστή. Το ίδιο και στην Κύπρο που είχα αγωνιστεί. Μπορεί ο καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες να δυσκολέψουν τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, γι' αυτό ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βάλει γκολ νωρίς».

Για το στυλ παιχνιδιού του: «Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να βγάλει τη μπάλα μπροστά, αλλά πιστεύω ότι λείπει το 1 vs 1, να πάρει κάποιος μία πρωτοβουλία γιατί υπάρχει μία φλυαρία έξω από την περιοχή και έτσι... μπαίνεις σε αυτό που θέλει ο αντίπαλος, χάνοντας εσύ τον ρυθμό σου».

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, υπογράμμισε: «Ένα παιδί όταν μπήκε στην ομάδα είχε το άγχος, αλλά σε αυτό μπορούν να το βοηθήσει η οικογένεια του, η ομάδα, ο μάνατζερ του. Όταν υπάρχει άγχος, σε επηρεάζει, με αυτό δεν μπορείς να προχωρήσεις. Πρόκειται για ένα παιδί με μυαλό ,ποιότητα και καλό διάβασμα του παιχνιδιού, αλλά χρειάζεται να τον βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα η ομάδα ώστε να πιστέψει στον εαυτό του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.