Ρομπέρ: «Ο ΠΑΟΚ θα πάρει φέτος το Πρωτάθλημα πιο εύκολα από πέρσι»!

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Ενθουσιασμένος από τον ΠΑΟΚ, αλλά και μετρημένος… Ο Μπερτράν Ρομπέρ μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την εικόνα του Δικεφάλου, εκτιμώντας πως φέτος θα είναι ακόμη καλύτερος από πέρσι και θα κατακτήσει πιο εύκολα το πρωτάθλημα της Super League 1!

Ο βετεράνος Γάλλος ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ (αγωνίστηκε επίσης σε Πανθρακικό, Απόλλων Λεμεσού, ΑΕ Λεμεσού, Καβάλα και Τρίκαλα) υπογράμμισε πως η φετινή ομάδα του Λουτσέσκου είναι ακόμη καλύτερη από πέρσι και θα φτάσει πιο εύκολα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για την ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σάμροκ Ρόβερς: «Πολύ λογικά οι παίκτες από τα πρώτα ματς και τώρα δεν έχουν καμία σχέση, έχουν πλέον καλύτερο ρυθμό και τρέχουν καλύτερα. Έπαιξαν πολύ καλά. Κερδίσαμε και αυτοί (σ.σ. η Σάμροκ) είχαν κόκκινη κάρτα, αλλά θα πούμε ήταν εύκολο. Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο. Μακάρι το επόμενο ματς να κυλήσει το ίδιο. Δεν περάσαμε ήδη, κρατάω πάντα μια επιφύλαξη… Μπορεί να γίνει ένα στραβό, μια κόκκινη κάρτα και να πάθουμε το ίδιο. Βέβαια σε τέτοιο επίπεδο ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν πολύ σοβαρά το ματς, αλλά δεν σημαίνει ότι τελείωσε από τώρα. Σίγουρα όμως είμαστε με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο. Έμειναν ακόμη 90 λεπτά όμως».

Για τις προσδοκίες που έχει από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Πιστεύω όπως είδα την ομάδα και τον τρόπο που παίζει, θα είμαστε ακόμα καλύτερα από πέρσι. Αυτό είναι ένα συν. Το λέω με βάση τις μεταγραφές, αλλά και η ομάδα παίζει αλλιώς, πιο σίγουρα. Δεν είχε πανικό στο παιχνίδι της. Όλες οι ομάδες έκαναν μεταγραφές, αλλά μιλάω για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Μπορεί μια χρονιά να είσαι top και την άλλη πιο μέτριος. Από πέρσι είμαστε ένα κλικ καλύτεροι πιστεύω. Αν μπει η ομάδα στο Europa League, θα μείνει σ’ αυτό το κλικ παραπάνω ο ΠΑΟΚ, είναι μεγάλο κίνητρο. Είναι πολύ σημαντικό και καταπληκτικό γιατί παίζεις με ξένες ομάδες, μπορεί να πετύχει καμία καλή ομάδα. Και στην Ελλάδα όμως είναι υψηλός ο ανταγωνισμός. Φέτος πάντως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα πιο εύκολα από πέρσι! Είμαι πολύ αισιόδοξος, είμαι σίγουρος για το πως δουλεύουν η ομάδα και ο προπονητής. Το επίπεδό τους θα ανέβει, είμαι σίγουρος».

Για το ότι θα έχει και φέτος υψηλό ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου: «Μέχρι ένα σημείο πρέπει να κοιτάμε βέβαια και τους άλλους, αλλά πρώτα τον εαυτό μας. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Αν αρχίσουμε να κοιτάμε τους άλλους σίγουρα δεν θα πάμε καλά. Να κοιτάμε τον εαυτό μας βασικά».

Για τον Κουλιεράκη και την πώλησή του: «Μπράβο για τη δουλειά του ΠΑΟΚ στις ακαδημίες και όσους δουλεύουν εκεί. Μπράβο στο Scouting που τον διάλεξε. Βγήκε από τις ακαδημίες και είναι κέρδος για την ομάδα. Είναι θετικό που θα πάρει η ομάδα χρήματα. Χαίρομαι για τα παιδιά, να πάνε μπροστά. Θα ήθελα να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά για τον ίδιο καλύτερα να φύγει να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και να πάει ακόμη πιο μπροστά. Θα είναι και πιο καλό για την Εθνική. Μακάρι όλα τα παιδιά να μπορούν να φύγουν, αλλά στεναχωριέμαι που φεύγει από τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.