Ρόμα: Έξαλλοι οι οπαδοί, η διοίκηση έβγαλε ζακέτες... στα χρώματα της Λάτσιο!

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Μια μάλλον περίεργη επιλογή έκαναν οι επιτελείς της Ρόμα και δέχονται τα «πυρά» των οπαδών τους.

Παρουσιάζοντας τις νέες φανέλες, φούτερ και ζακέτες της νέας σεζόν, ένα από τα σχέδια είχε έντονο το γαλάζιο, χρώμα άκρως συνδεδεμένο με τη μισή Λάτσιο, γεγονός που έκανε έξαλλους τους Ρομανίστι!

Η Ρόμα όπως κάθε ομάδα ετοίμαζε την παρουσίαση της νέας φανέλας της και όλων των αντίστοιχων προϊόντων για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μια επιλογή τους όμως έκανε τους οπαδούς της ομάδας έξαλλους.

Στο σχέδιο μιας ζακέτας υπάρχει και μάλιστα πολύ έντονο και τόσο εμφανές που… χτυπάει στο μάτι το γαλάζιο χρώμα, εκτός των κλασικών… τζαλορόσι!

Η επιλογή αυτή ξεχώρισε πολύ γρήγορα και η εικόνα μεταφέρθηκε στα social media όπου οι οπαδοί ξέσπασαν: «Όχι τα χρώματα της Λάτσιο!» είναι το κεντρικό μήνυμα που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει! Οι οπαδοί της Ρόμα σχολίασαν επίσης: «Γροθιά στο μάτι, το χειρότερο ξύπνημα» και «Αποσύρετε αμέσως αυτά τα σκουπίδια και μπορεί να προσποιηθούμε ότι δε συνέβη τίποτα».

Πέραν από το κόκκινο και τις χρυσές λεπτομέρειες με το παραδοσιακό σήμα της Ρόμα, στη ζακέτα εμφανίζεται ένα μεγάλο κεντρικό κομμάτι γαλάζιο κάτω από μια λευκή λωρίδα και ο συνδυασμός είναι… εκρηκτικός για τους Ρομανίστι, αφού μοιάζει πολύ με τα χρώματα της Λάτσιο.

Όπως θυμίζει η Gazzetta Dello Sport, κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν από ένα χρόνο όταν η Μίλαν αναγκάστηκε να αποσύρει από την αγορά ένα μπουφάν που είχε χρώματα… μαύρο και μπλε, δηλαδή της Ίντερ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.