Ρόμα: Εντυπωσιάζουν τα σχέδια για το νέο γήπεδο των «τζαλορόσι»

Metrosport Team24 Ιουλίου 2024

Εντυπωσιάζουν τα πλάνο για το νέο γήπεδο της Ρόμα, καθώς η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Ρώμης για να συζητήσουν το εν λόγω έργο.

Οι «τζαλορόσι» θέλουν να φτιάξουν το δικό τους γήπεδο και όπως φαίνεται γίνονται οι κινήσεις για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο αντιπρόεδρος, Ράιαν Φρίντκιν, μαζί με την CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, συναντήθηκαν την Τετάρτη (24/07) με τον δήμαρχο της πόλης για να μιλήσουν για τα σχέδια του νέου γηπέδου. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ υπήρξε ενθουσιασμός για το υπερσύγχρονο στάδιο. 

Και πώς να μην είναι έτσι, άλλωστε, αφού πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο γήπεδο με αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από την κλασική ρωμαϊκή εποχή που με την ολοκλήρωσή του θα κοσμήσει την ιταλική πρωτεύουσα. Οι εργασίες για την ανέγερσή του συνεχίζονται αδιάκοπα, καθώς η ομάδα θέλει να το εγκαινιάσει πριν τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, το 2027.

Ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο βίντεο που παρουσιάζει τις εγκατάστασεις, είναι το πέταλο που θα φιλοξενεί τους πιο... παθιασμένους οπαδούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.