Ρίκκα για Λόβρεν: «Δεν ξαφνιάστηκα που ήρθε στον ΠΑΟΚ, ανεβάζει το επίπεδο ψηλά»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Για την σπουδαία κίνηση του ΠΑΟΚ με τον Ντέγιαν Λόβρεν, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης, Αντώνης Ρίκκα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ηχηρή μεταγραφή του ΠΑΟΚ με τον Ντέγιαν Λόβρεν: «Όλος ο κόσμος γνωρίζει τον Λόβρεν. Είχε έρθει στα καλύτερα του στη Λυών το 2010 και στην γαλλική ομάδα έκανε το ξεπέταγμά του. Από τις εμφανίσεις του στη Λυών, πήρε μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν παίκτης ηγέτης και ξεχώριζε από τότε. Δεν ξαφνιάστηκα που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια «χτυπάει» δυνατά ονόματα και η μεταγραφή του Λόβρεν είναι μία πολύ καλή κίνηση για τον Δικέφαλο του Βορρά. Πέρα του Κροάτη, ο ΠΑΟΚ πήρε και τον Μπακαγιόκο που αγωνιζόταν στη Λοριάν η οποία υποβιβάστηκε και με αυτές τις κινήσεις δείχνει ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα πάει σε άλλο επίπεδο.

Σίγουρα, ο Λόβρεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον ΠΑΟΚ. Θα δώσει μία προσωπικότητα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Μόνο που θα είναι στα αποδυτήρια, ανεβάζει το επίπεδο ψηλά. Και να μην παίζει κάποια ματς, είναι κέρδος μόνο και η παρουσία του στον σύλλογο».

Για την ΑΕΚ: «Το νέο γήπεδο ήταν το κλειδί για την ΑΕΚ όπως και το γεγονός ότι δεν είχε υποχρεώσεις στην Ευρώπη και έτσι έφτασε στην κατάκτηση ενός ιστορικού νταμπλ στην πρώτη της χρονιά στην OPAP ARENA. Πέρυσι έχασε το Πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική και φέτος πιστεύω ότι θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα».

Για το αν έπρεπε να πουληθεί ο Λιβάι Γκαρσία: «Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στο ελληνικό Πρωτάθλημα κάνει τους ιδιοκτήτες να μην πουλούν τους σταρ τους, αλλά για εμένα θα ήταν καλό να τους παραχωρούν για να κάνουν οι παίκτες το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Γιατί άλλο το τάιμινγκ τώρα και άλλο μετά. Για παράδειγμα, εγώ υποστηρίζω την Μαρσέιγ και δεν μου άρεσε που έφυγε τότε ο Ντρογκμπά στην Τσέλσι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.