Ρίχνει αυλαία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου – Ενδιαφέρον για Καραλή και Πεσιρίδου

Metrosport Team03 Μαρτίου 2024

Εμμανουήλ Καραλής και Ελισάβετ Πεσιρίδου θα αγωνιστούν σήμερα (3/3) για το καλύτερο πιθανό πλασάρισμα με τον Έλληνα άλτη να έχει ως στόχο το βάθρο, ενώ η Ελληνίδα πολύπειρη αθλήτρια θα αγωνιστεί στη προκριματική σειρά των 60 μέτρων μετ'εμποδίων.

Με την πρωτιά και χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου να φέρνει μια νότα αισιοδοξίας στην «γαλανόλευκη» αποστολή, ο Εμμανουήλ Καραλής και Ελισάβετ Πεσιρίδου είναι έτοιμοι να δώσουν τις δικές τους μάχες στην «Emirates Aena».

Η Πεσιρίδου θα συμμετάσχει στη 3η προκριματική σειρά των 60 μέτρα μετ'εμποδίων στις 12:39 και θα τρέξει στον πρώτο διάδρομο. Η καλύτερη φετινή της επίδοση είναι 8.24 και υπάρχουν έξι αθλήτριες στη σειρά της που έχουν καλύτερο χρόνο.

Για να πάρει το «εισιτήριο» της επόμενης φάση θα πρέπει να τερματίσει σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις ή να πετύχει έναν από τους έξι καλύτερους χρόνους, πέραν των αθλητριών που προκρίθηκαν ήδη.

Στην αντίπερα όχθη ο Καραλής θα αγωνιστεί κατευθείαν στον τελικό του επί κοντώ στις 21:00 μαζί με άλλους δέκα εξαιρετικούς αθλητές, προεξέχοντος του Μόντο Ντουπλάντις. Ο νεαρός Έλληνας άλτης είναι ένατος στη σειρά, έχοντας ως φετινό ρεκόρ τα 5.72 μ., τη δέκατη καλύτερη από όσους συμμετέχουν στον αγώνα.

Ο πήχης θα ξεκινήσει από τα 5.50, στη μετέπειτα θα ανέβει στα 5.65, 5.75, 5.85 και από εκεί και πέρα θα μπαίνει κάθε φορά πέντε πόντους ψηλότερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.