Ρίχνει αυλαία ο ΠΑΟΚ Β απέναντι στην Καρδίτσα!

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Αυλαία για τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ η οποία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 10η αγωνιστική των Play outs της Super League 2 αύριο (22/05, 16:00).

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Τελευταία αποστολή της σεζόν για τον ΠΑΟΚ Β, ο οποίος αναχώρησε για την Καρδίτσα, όπου αύριο 22.05 (16:00) αντιμετωπίζει την Αναγέννηση για την 10η αγωνιστική των Play outs της Super League 2.

Ο Αλέξης Αλεξιάδης, πιστός στο πλάνο και στη διαδικασία, προφανώς και με την άνεση που έχει αποκτήσει δεδομένης της παραμονής του Δικεφάλου στην κατηγορία, συμπεριέλαβε στην αποστολή νεαρούς παίκτες της Κ19. Είναι ασφαλώς η αποστολή με τον μικρότερο ηλικιακό μέσο όρο του ΠΑΟΚ Β, ενδεχόμενα και της Super League 2. 

Ας μην ξεχνάμε ότι συχνά αυτή η ιδιόρρυθμη σεζόν (κατά τη διάρκεια της οποίας υποβιβάστηκαν και ο Παναθηναϊκός Β και ο Ολυμπιακός Β) δεν επέτρεψε ελευθερία κινήσεων, αν και ο ΠΑΟΚ πιστώνεται το γεγονός ότι έδωσε χρόνο σε αρκετούς μικρότερους.

Σχετικά με τον αυριανό αγώνα, η Αναγέννηση κυνηγά συνδυασμό αποτελεσμάτων ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ, λοιπόν, αποτελούν οι Μοναστηρλής , Ναντέρ, Νικολακούλης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Τασιούρας, Σινανάι, Κωττάς, Δεληγιάννης, Γρόσδης, Ζίλο, Πασαχίδης, Τσίκος, Ρουμιάντσεβ, Δαρέλας, Γκούμας, Αδάμ, Σμυρλής, Σαποβάλοφ, Γκιτέρσος, Πανίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.