Ριάνα: Η αποκαλυπτική εμφάνιση στο καρναβάλι των Μπαρμπέιντος

Metrosport Team07 Αυγούστου 2024

Η Ριάνα έκανε φαντασμαγορική εμφάνιση στο Crop Over Carnival των Μπαρμπέιντος με ένα εντυπωσιακό ρούχο καλυμμένο με μακριά, πολύχρωμα φτερά, που αναδύονταν επιβλητικά από το σώμα της.

Είναι η πρώτη φορά, που εμφανίστηκε στο αγαπημένο της καρναβάλι από το 2019, καθώς η πανδημία, αλλά και οι δύο εγκυμοσύνες της την κράτησαν μακριά.

Η λαμπερή της εμφάνιση έγινε λίγες μόλις εβδομάδες, αφότου αστειεύτηκε ότι εγκατέλειψε την προσπάθεια να αποκτήσει κοιλιακούς με γράμμωση αυτό το καλοκαίρι.

Η μαμά δύο παιδιών έχει δύο γιους τον Riot Rose, ενός έτους και τον RZA, δύο ετών με τον σύντροφο A$AP Rocky. Η Ριάνα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Perfect και ποζάρει σε 5 διαφορετικά εξώφυλλα.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Perfect και ποζάρει σε 5 διαφορετικά εξώφυλλα, τα οποία αναδεικνύουν το ταλέντο της να μεταμορφώνεται για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης σε εντελώς διαφορετικούς ρόλους, αλλά και την αίσθηση του στιλ της, που την ανέδειξε σε ένα από τα πιο διάσημα style icons του 21ου αιώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.