Ρέθυμνο: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 69χρονος κτηνοτρόφος-«Του έκοψαν τη γλώσσα για εκδίκηση»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2024

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες στην Κρήτη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της βάρβαρης επίθεσης κατά του κτηνοτρόφου στο Ρέθυμνο.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι μπήκαν στο ποιμνιοστάσιο και πυροβόλησαν τον 69χρονο περισσότερες από δύο φορές, ο οποίος έπεσε στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένος.

 Ο ίδιος φέρεται να κάλεσε τον γιο του όσο ακόμα είχε τις αισθήσεις του και ο οποίος τον βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δράστες είχαν χαρακώσει και τη γλώσσα του κτηνοτρόφου με μαχαίρι για να μην μπορεί να φωνάξει.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ο δράστης φέρεται πως ήταν ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έφτασε στο σημείο με αυτοκίνητο.

Παράλληλα, από τον τρόπο που στήθηκε η ενέδρα και ιδιαίτερα από το γεγονός ότι ο δράστης φέρεται να έκοψε τη γλώσσα του 69χρονου, προκύπτουν ενδείξεις πως η επίθεση είχε εκδικητικό χαρακτήρα.

Οικονομικό το κίνητρο της επίθεσης

Από την πρώτη στιγμή τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ανέλαβαν την έρευνα έθεσαν στο μικροσκόπιό τους τις κτηματικές διαφορές που έχει η οικογένεια του θύματος με μια άλλη οικογένεια της περιοχής.

Μάλιστα, και ο γιος του θύματος φέρεται να θεωρεί ως το πιθανότερο σενάριο πως πίσω από την επίθεση σε βάρος του πατέρα του βρίσκεται κάποιο από τα μέλη της οικογένειας αυτής.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής τα στοιχεία της έρευνας δεν έχουν δείξει κάποια σύνδεση με την εν λόγω οικογένεια.

Υπενθυμίζεται πως, εκτός από τον 69χρονο, επίθεση δέχθηκε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου και ο γιος του, τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του. 

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 69χρονος

Την ίδια στιγμή, μάχη για τη ζωή του δίνει ο 69χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.

Ο 69χρονος φέρει, μεταξύ άλλων, τραύμα σε αρτηρία στο πόδι, ενώ είναι πολύ σοβαρό και το τραύμα στη σπονδυλική του στήλη.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική ενώ μέσα στην μέρα αναμένεται να γίνει εξέταση από νευροχειρουργό για τη σφαίρα που βρίσκεται στη σπονδυλική του στήλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.