Ρέντη – Πατέρας 18χρονου: «Συνεργάτης τράπερ είπε στην αστυνομία ότι το έκανε ο γιος μου»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2023

Ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη για την δολοφονική επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», μίλησε αποκλειστικά στο Tlive και αποκάλυψε τον άνθρωπο που έδωσε το όνομα του γιου του στην Αστυνομία. 

«Είναι ένας 28χρονος ο οποίος συνεργάζεται με γνωστό τράπερ και έδωσε τον γιο μου στην Αστυνομία. Ο γιος μου ντρέπεται να με δει. Ένας 30χρονος με μούσι του έδωσε τη φωτοβολίδα. Δεν έχει ξαναπιάσει τίποτα τέτοιο στα χέρια του», ανέφερε ο πατέρας του 18χρονου.

«Είναι ένας 28χρονος, ο οποίος συνεργάζεται με γνωστό τράπερ και έδωσε τον γιο μου στην Αστυνομία. Τα παιδιά μου τον είχαν πρότυπο, αυτός έχει πολλά ποινικά σε βάρος του. Πήγαιναν μαζί στο γήπεδο. Ο γιος μου ντρέπεται να με δει. Ένας 30χρονος με μούσι τού έδωσε τη φωτοβολίδα. Δεν έχει ξαναπιάσει τίποτα τέτοιο στα χέρια του. Αν τον δείτε και του μιλήσετε, είναι "κορίτσι". Μπορεί και να το έκανε! Πώς του ήρθε τώρα, με κάποιους φίλους του και πήγαν στο βόλεϊ; Τον έμπλεξαν! Το παιδί δεν μιλάει καθόλου. Αν το είχε κάνει, γιατί να μην μου πει από την Παρασκευή (08/12) "το έκανα"; Τον παρακολουθούσαν από το πρωί του Σαββάτου (09/12) και τον έπιασαν το βράδυ. Κάποιος του είπε: "Πάρ' το πάνω σου!". Τον απείλησαν. Υπήρχαν 10 φωτοβολίδες, δεν είναι αυτή που κρατούσε ο γιος μου, ο γιος μου κρατούσε πορτοκαλί φωτοβολίδα. Αν φταίει ο γιος μου, να τιμωρηθεί. Πιστεύω, όμως, ότι δεν το έχει κάνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.