Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αν ξαναγεννιόμουν θα έκανα λιγότερο σεξ και περισσότερο...»

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2022

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή MEGA Καλημέρα για τον ρόλο που απέρριψε και μετάνιωσε αλλά και για τον λόγο που κατέρρευσε σωματικά. Ο ηθοποιός για δεύτερη χρονιά θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Φτηνά τσιγάρα» που είναι η μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του.

«Νιώθω χαρά και δικαίωση που επέλεξε τα «Φτηνά τσιγάρα» για να το κάνει μουσικό θέατρο» δηλώνει ο ίδιος για την επιλογή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής να ανεβάσει την ελληνική ταινία και να την κάνει μουσικό θέατρο. Θυμάται πως όταν κυκλοφόρησε η ταινία «δεν είχε καμία τύχη», με τον ίδιο να περνά όπως λέει στην «ολική αδιαφορία».

Αναφερόμενος στους ρόλους που έχει παίξει λέει πως η συμμετοχή του στη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» ήταν για να μαζέψει λεφτά για την επόμενη ταινία του. Αποκαλύπτει μάλιστα πως ο Χάρης Ρώμας του είχε προτείνει τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». 

«Είχα αρνηθεί, το μετάνιωσα πολύ» δηλώνει. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχεια στην περιπέτεια υγείας του που τον οδήγησε σε νοσηλεία. «Δύο φορές κατέρρευσα σωματικά... ο μισός ήμουν παγωμένος, νόμιζα έπαθα εγκεφαλικό» συμπληρώνει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.