Ρένα Κουβελιώτη: Συγκλονίζει για την ασθένειά της-«Δεν είναι αναστρέψιμη...»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2024

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ με τη Τζένη Θεωνά φιλοξενήθηκε η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δύσκολη ασθένεια που αντιμετωπίζει.

«Δεν είναι μυστικό πως αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον εγκέφαλο μου και τη μνήμη μου. Είναι κάτι που με απασχολεί ως προς το τι θα γίνει αν πέσουν οι ασφάλειες και δεν θυμάμαι. Φυσικά έχω μιλήσει για αυτό στα παιδιά μου, πάντα όμως με χιούμορ γιατί χρησιμοποιώ πολύ σαν μαμά το χιούμορ. Οπότε όταν βλέπουν τα παιδιά ότι αυτοσαρκάζεσαι και κάνεις τόσα πράγματα, τα διαχειρίζεται και το πας το καράβι, σου λένε "εντάξει, δεν είναι και τόσο σοβαρό". Οπότε το ξορκίζουμε, το ίδιο και γω», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αν μπω στη διαδικασία να ξαπλώσω, να πω "δεν μπορώ, είμαι άρρωστη, αμάν τι μου έτυχε και γιατί Θεέ μου" νομίζω ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση με γεωμετρική πρόοδο. Είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση, ο στόχος μου είναι να εξελίσσεται όμως όσο το δυνατόν πιο αργά. Πως πηγαίνουμε στο γυμναστήριο για να γυμνάζουμε τους μύες, έτσι και εγώ γυμνάζω και απασχολώ όσο μπορώ περισσότερο το μυαλό μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.