Ρελάνς του ΠΑΟΚ για σέντερ φορ και ποιοτικό χαφ

Γιώργος Καστάνης19 Ιουλίου 2024

Είναι υποχρεωμένος να κινηθεί δυναμικά στην μεταγραφική αγορά ο ΠΑΟΚ, για την ενίσχυσή του, ειδικά όταν οι βασικοί ανταγωνιστές του στην Ελλάδα, επιχειρούν με αποκτήσεις γνωστών παικτών να καλύψουν τις αδυναμίες τους.

Ο ΠΑΟΚ που έχει ως στόχο το League stage του Champions League δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει τον τρίτο επιθετικό (που λογικά πρέπει να είναι και ο βασικός του) καθώς και τον κεντρικό μέσο. Ο Μειτέ, όπως έγραψαν χθες στην Πορτογαλία και κυρίως επιβεβαιώνονταν η πληροφορία από τον ΠΑΟΚ τραβά σε άλλες…. πολιτείες. Δεν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει. Επομένως ο ΠΑΟΚ στρέφεται αλλού. Ο Γιόσιπ Μίσιτς αποτελεί μία βασική επιλογή. Πρέπει όμως να δοθούν χρήματα για την απόκτηση του. Ακόμη η απόρριψη της πρότασης από τον Μπρεθγουέιτ (οδεύει προς τον Ολυμπιακό) φέρνει άλλο μεγάλο όνομα στο προσκήνιο.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας, επιχειρεί ρελάνς για τον φορ και τον χαφ. Χθες το βράδυ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για δύο παίκτες. Τον 26χρονο Ρώσο επιθετικό Φεντόρ Τσαλόφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και για τον Γιόσιπ Μίσιτς.

Για τον Τσαλόφ πρέπει να αναφέρουμε πως ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί πολύ έντονα και πέρυσι το καλοκαίρι. Τότε έδινε ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρει το 60% των δικαιωμάτων του. Η ΤΣΣΚΑ είχε αρνηθεί. Τώρα, φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα. Το συμβόλαιο του Τσαλόφ με την ΤΣΣΚΑ τελειώνει σε ένα χρόνο. Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί χθες, ο ΠΑΟΚ μετά την απώλεια του Μπρεθγουέιτ, θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Ρώσο. Δίνοντας ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατομμυρίων ευρώ στην ΤΣΣΚΑ, που αντιστοιχεί στην ρήτρα του παίκτη.

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν υπήρξε επιβεβαίωση της φημολογίας.

Ακόμη το θέμα του Μίσιτς παραμένει ενεργό, μετά την απόφαση του Μειτέ να μην συνεχίσει. Για τον Μίσιτς έχει θετική εικόνα ο Λουτσέσκου. Το ερώτημα είναι εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάει σε αγορά των δικαιωμάτων του Μίσιτς, ή εάν επιχειρήσει να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Ποιος είναι ο Τσαλόφ

Για τον Ρώσο επιθετικό, τον Τσαλόφ πρέπει να αναφέρουμε γεννήθηκε στη Μόσχα στις 10 Απριλίου του 1998 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ. Στις 21 Σεπτεμβρίου του 2016, ο 25χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας στην αναμέτρηση για το Κύπελλο Ρωσίας κόντρα στη Γενισέι. Ο ΠΑΟΚ τον ήθελε πριν από ένα χρόνο. Επανέρχεται και πάλι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.