Record: «Στο... κυνήγι του Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2024

ΠΑΟΚ και Σουαλιό Μεϊτέ φαίνεται πως βρίσκονται ένα... βήμα μακριά από το να συνεργαστούν εκ νέου τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον υψηλόσωμο μέσο να αποτελεί διακαή πόθο του Ραζβάν Λουτσέσκου, με το Metrosport.gr να σας έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για το ''άνοιγμα'' του Γάλλου στην πλευρά του Δικεφάλου , αλλά και την επιμονή του Ρουμάνου τεχνικού για την περίπτωση του έμπειρου μέσου.

Όλα τα παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο και η πορτογαλική εφημερίδα ''Record'' η οποία κάνει ειδική μνεία στην πρόοδο συζητήσεων μεταξύ ΠΑΟΚ - Μπενφίκα - Μεϊτέ, τονίζοντας χαρακηριστικά, «Ο ελληνικός σύλλογος, ΠΑΟΚ, βρίσκεται ξανά στο κυνήγι του Μεϊτέ, κυρίως λόγω της επιθυμίας του προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, να έχει τον παίκτη στη μεσαία γραμμή για την χρονιά 2024/25.

Έχοντας σημαντικό ρόλο την περσινή σεζόν (42 παιχνίδια με 1 γκολ και 2 ασίστ), ο 30χρονος Γάλλος είναι επιθυμητός από τους Θεσσαλονικείς, οι υπεύθυνοι των οποίων έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους αντίστοιχους της Μπενφίκα για να οριστικοποιήσουν τους όρους της συμφωνίας».

Αρχικά, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αρνητικός στο να γίνει δεκτό το «άνοιγμα» της πλευράς του θηριώδη μέσου, ωστόσο, η επιμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον 30χρονο μέσο-αφού θεωρεί πώς γνωρίζοντας την ομάδα από πέρυσι μπορεί να κολλήσει άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο της-τον οδήγησε στο να ανάψει το «πράσινο φως» και να γίνει μία τελική διαπραγμάτευση, με όρους όμως που θα ορίσει ο ΠΑΟΚ.

Αυτή αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 48ωρου και αν όλα πάνε καλά, ο Δικέφαλος θα ενεργοποιήσει την συμφωνία με την Μπενφίκα για την αγορά των δικαιωμάτων του και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον παίκτη που πέρυσι έγραψε 42 συμμετοχές, πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.