Στήλες Real Player

Real Player: Σε εξαιρετική κατάσταση η Ατλέτικο

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Πολλές φορές αγανακτώ με πράγματα που συμβαίνουν και δεν τα χωράει ο νους μου. Αυτό που έγινε στο Βέλγιο στην αναμέτρηση της Αντβέρπ με την Σαχτάρ το λες και «ύποπτο». Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν μόνο οι γηπεδούχοι και το παιχνίδι έδειχνε ότι τελείωσε στο 2-0 και στο δεύτερο εξαφανίστηκαν από το γήπεδο με τους Ουκρανούς να κάνουν πάρτι να το γυρίζουν σε 2-3 και στο τέλος να χάνει και πέναλτι η ομάδα από το Βέλγιο με μία τραγική εκτέλεση. Η ομάδα με την τόσο σφιχτή άμυνα έγινε τώρα η χαρά του κάθε αντιπάλου. …..

Η Σέλτικ ήταν καλή στο παιχνίδι με την Λάτσιο όχι όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να προηγηθεί αλλά να χάσει τελικά στην τελευταία φάση του αγώνα με 1-2. Η Ατλέτικο σε ένα ωραίο παιχνίδι νίκησε με 3-2 την Φέγενορντ και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Διπλό.

Η Μαρσέιγ ενώ έχει καλό υλικό έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα και φάνηκε αυτό και στην αναμέτρηση με την Μπράιτον αφού προηγήθηκε με 2-0 αλλά το παιχνίδι έληξε 2-2. Η ΑΕΚ δεν το πίστεψε με τον Άγιαξ που δεν είναι στα καλύτερα του και το 1-1 είναι δίκαιο. Πιστεύω ότι θα δούμε γκολ.

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε εύκολα με 1-2 την Σπάρτακ Τρνάβα αφού έχασε πολλές ευκαιρίες και το γκολ των γηπεδούχων μπήκε στο φινάλε του αγώνα. Η Λουντογκόρετς έχασε με το βαρύ 7-1 από την Νόρτζελαντ αλλά το τελικό σκορ την αδικεί αφού έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Compo το βλέπω

Ο Ολυμπιακός «αυτοκτόνησε» στο παιχνίδι με την Τόπολα γιατί προηγήθηκε με 0-2 και κατάφερε τελικά να μην κερδίσει αφού ήταν καλύτερος στο παιχνίδι αλλά την πάτησε. Η Γουέστ Χαμ έκανε εύκολο πέρασμα από την έδρα της Φράιμπουργκ με 1-2. Διπλό το βλέπω το παιχνίδι.

Η Αμπερντίν ήταν καλύτερη από την Ελσίνκι αλλά όταν δεν μπορείς να κάνεις τις ευκαιρίες γκολ μένεις στο 1-1 και είσαι και ικανοποιημένος αφού βρέθηκες πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Φρανκφούρτη και πήρε τη νίκη στο φινάλε του αγώνα. Διπλό

Η Αλκμάαρ σε ένα μέτριο παιχνίδι νίκησε με 1-0 πάλι με γκολ του Παυλίδη που σκοράρει ασταμάτητα και την οδηγεί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η Άστον Βίλλα έχασε ένα σκασμό ευκαιρίες για να νικήσει τελικά με το φτωχό 1-0 την περασμένη αγωνιστική. Περιμένω γκολ.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΣΕΛΤΙΚ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ – ΠΑΟΚ 2

Δεύτερη πρόταση

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΑΕΚ OVER

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ G/G & OVER

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ G/G & OVER

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.