Στήλες Real Player

«Real Player»: Νίκη σωτηρία για την Μάιντς

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Γράφει ο Γρηγόρης Κόκκινος
Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Το Ελληνικό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του και τα πάντα θα κριθούν την Κυριακή. Πιστεύω ότι είναι από τα κορυφαία που έχουμε παρακολουθήσει αν όχι το κορυφαίο και μιλάω όχι τόσο για το θέαμα αλλά για τις εναλλαγές συναισθημάτων και φαβορί κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς. Τώρα το ποιος θα το πάρει θα το γνωρίζουμε το βράδυ της Κυριακής και ειλικρινά δε ρισκάρω προγνωστικό , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βρήκα επιλογές από το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Η Βέρντερ Βρέμης ήρθε ισόπαλη 1-1 την περασμένη εβδομάδα στην Λειψία δεν κινδυνεύει να πέσει αλλά ούτε και ελπίζει για κάτι καλύτερο. Η Μπόχουμ έχασε εύκολα από την Λεβερκούζεν με 0-5 αφού έπαιζε από νωρίς με παίκτη λιγότερο. Το Χ σώζει τους φιλοξενούμενους και μάλλον δεν χαλάει κανέναν.

Η Βόλφσμπουργκ έχασε με 2-0 από την Μπάγερν δεν έχει πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία αφού έχει 37 βαθμούς και μάλλον θα είναι άνετη και χαλαρή. Η Μάιντς νίκησε με 3-0 την Ντόρτμουντ την περασμένη εβδομάδα και με νίκη κλειδώνει την παραμονή αδιαφορόντας για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η Ουντινέζε πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λέτσε με 0-2 και πλέον κρατάει την τύχη της παραμονής στα χέρια της. Η Έμπολι έχασε από την Λάτσιο με 2-0 και πλέον θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να σώσει την κατηγορία. Δε ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι η ισοπαλία «βολεύει» τους γηπεδούχους και αυτό θα κρατήσω.

Ο Άρης πήρε διπλό στην Λαμία με 2-4 σε ένα «χαλαρό» παιχνίδι αφού δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον από τις δυο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ νίκησε και τον Παναθηναϊκό με 4-1 και με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει και ποιος. Περιμένω σκληρό παιχνίδι και κόκκινη κάρτα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει άσχημα αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις αφού την Τετάρτη έχασε με 4-1 από τον ΠΑΟΚ και κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός με την ΑΕΚ νίκησε με 2-0μ και θεωρητικά πάει για δυο αποτελέσματα στην Λεωφόρο . Διπλό

Η Άντερλεχτ νίκησε με 2-1 την Γκενκ την περασμένη αγωνιστική και είναι αγκαλιά με τον τίτλο αρκεί να μην χάσει από την Μπριζ. Η Κλαμπ Μπριζ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ουνιόν σε ένα περίεργο παιχνίδι που δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα. Πιστεύω την Κλαμπ Μπριζ.

Η Λιλ νίκησε την Ναντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με 1-2 και πλέον είναι στο χέρι της να κατακτήσει μια θέση που οδηγεί στην έξοδο στο champions league. Η Νις νίκησε με 1-0 την Χάβρη και ότι και να γίνει έχει τερματίσει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Άσσο θα παίξω

To be continued…….

Πρώτη πρόταση

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΙΝΤΖ 2

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2

ΛΙΛ – ΝΙΣ 1

Δεύτερη πρόταση

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΜΠΟΧΟΥΜ Χ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΕΜΠΟΛΙ Χ

Τρίτη πρόταση

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.