Ρεάλ-Μπάγερν: Βασιλική ανατροπή με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Χοσέλου (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου09 Μαΐου 2024

Ημιτελικός αντάξιος του ονόματος των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί ήταν έτοιμοι να κλείσουν θέση για τον τελικό του Champions League, αλλά το 0-1 έγινε 2-1 σε τέσσερα λεπτά, από το 88' μέχρι το 90+2 και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα πέρασε η Βασίλισσα για 18η φορά στην ιστορία της. Εκεί την περιμένει η Ντόρτμουντ με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η στιγμή της εκτέλεσης από τον Ντέιβις

Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και μόλις στο 13' έφτασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά, αρχικά, ο Βινίσιους είδε το πλασέ του να σταματάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νόιερ είπε «όχι» στον Ροντρίγκο.

Στο 27' η Μπάγερν προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Γκνάμπρι δεν μπορούσε να συνεχίσει και την θέση του πήρε ο Ντέιβις, ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε καθοριστικός.

Ο Βινίσιους στο 55' χόρεψε την άμυνα της Μπάγερν, γύρισε στην μικρή περιοχή στον Ροντρίγκο, το πλασέ του οποίου «έγλειψε» το δοκάρι και πέρασε άουτ, ενώ στο 59' ο Νόιερ απέκρουσε εντυπωσιακά εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκο.

Στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων «μίλησε» ξανά σώζοντας την ομάδα του μετά «κεραυνό» του Βινίσιους μέσα από την περιοχή. Αφού η Μπάγερν γλίτωσε, τελικά, προηγήθηκε με εκπληκτικό σουτ του Ντέιβις στο 68'.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Μπάγερν θα τσέκαρε το εισιτήριο, ο Νόιερ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Χοσέλου δεν συγχώρεσε το λάθος, γράφοντας το 1-1 στο 88'. Η Βασίλισσα συνέχισε να πιέζει και στο 90+2 και πάλι ο Χοσέλου, με κοντινή προβολή, έπειτα από γύρισμα του Ρούντιγκερ, πέτυχε το 2-1 μέσα σε αποθέωση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί (70' Καμαβινγκά), Κρόος (69' Μόντριτς), Βαλβέρδε (81' Ντίαθ), Μπέλιγχαμ (90+10' Μιλιτάο), Ροντρίγκο (81' Χοσέλου), Βινίσιους

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Σανέ (78' Κιμ), Μουσιάλα (85' Μίλερ), Γκνάμπρι (27' Ντέιβις), Κέιν (85' Τσούπο-Μότινγκ)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.