Ρεάλ Μαδρίτης: Τι είπε ο Αντσελότι στο ημίχρονο και η ομάδα του έφτασε στην ανατροπή

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Ο Κάρλο Αντσελότι μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αποκάλυψε όσα είπε στους παίκτες του και η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάνει την ανατροπή επί της Ντόρτμουντ και να επικρατήσει άνετα με 5-2.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μισό βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη για την ανατροπή. Ο Κάρλο Αντσελότι ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να παίζει πάντα με την ένταση που είχε στο δεύτερο 45λεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα όσα είπε στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου: «Το να μιλάμε για το να σκοράρουμε τρία γκολ θα μπορούσε να φαίνεται σαν ουτοπία, οπότε μιλήσαμε για μικρές λεπτομέρειες όπως το να κάνουμε καλές πάσες, να κερδίζουμε μονομαχίες. Έπρεπε να κερδίσουμε τη δυναμική του παιχνιδιού και από εκεί αρχίσαμε να κερδίζουμε το παιχνίδι».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο Ιταλός τεχνικός αποθέωσε τον Βινίσιους: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι σπάνιο να δεις έναν παίκτη που κάνει ένα δεύτερο ημίχρονο σαν αυτό που έκανε ο Βινίσιους. Και όχι λόγω των τριών γκολ, αλλά λόγω του χαρακτήρα του, είναι εξαιρετικό. Νομίζω ότι έχει αναγνώριση στην Ισπανία. Τον αποθεώνουν γιατί κάνει τη διαφορά. Μαζί του σταματά το θέμα του ρατσισμού και τον σέβονται. Τον αποθεώνουν και είναι φυσιολογικό.

Ο Βινίσιους θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, αλλά όχι για αυτό που έκανε απόψε, αλλά για αυτό που έκανε πέρυσι. Αυτά τα τρία γκολ είναι ήδη για τη Χρυσή Μπάλα της επόμενης χρονιά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.