Ρεάλ Μαδρίτης: Σαν... τρελό φορτηγό δεν σταματά πουθενά-Ποιο ρεκόρ κυνηγά

Δημήτρης Μπασμπαρέλας25 Σεπτεμβρίου 2024

Με σπασμένα φρένα, σαν… τρελό φορτηγό. Έτσι, πάει η Ρεάλ Μαδρίτης. Τόσο στην Ισπανία, αλλά και εκτός συνόρων. Από πού να πρωτοξεκινήσει κανείς. Πρώτα, από το ρεκόρ…

Η νίκη επί της Αλαβές στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με 3-2 για την 7η αγωνιστική της La Liga έδωσε συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί που χτίζει η… αρμάδα του Κάρλο Αντσελότι. Κι αυτό γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε πλέον τις 39 αναμετρήσεις στην Ισπανία, στη La Liga, δίχως ήττα. Έχει 29 νίκες και 10 ισοπαλίες για την ακρίβεια. Από την περσινή σεζόν πάει έτσι… «Τρένο». Ξέρετε πότε έχασε για τελευταία φορά επί ισπανικού εδάφους στο Πρωτάθλημα; 

Πριν από έναν χρόνο! Ναι, καλά διαβάσατε. Συμπληρώθηκε ένας χρόνος, από τότε που οι παίκτες των Μαδριλένων έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι. Ήταν 24 Σεπτεμβρίου του 2023, όταν ηττήθηκαν για τελευταία φορά στη La Liga. Είχαν χάσει στο μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι με την Ατλέτικο, με 3-1. Έκτοτε, έχουν σημειώσει μόνο νίκες και ισοπαλίες.

Κακός δαίμονας

Συν τοις, αν το καλοσκεφτεί κανείς, σε όλες τις διοργανώσεις, σε αυτό το χρονικό διάστημα, άλλη μία ήττα έχουν μόνο. Κι αυτή, στην παράταση, πάλι από την Ατλέτικο Μαδρίτης για το «Copa del Rey» (4-2, 2-2 η κανονική διάρκεια).

Το ρεκόρ

Πλέον, η ομάδα του Αντσελότι κυνηγά το μεγάλο ρεκόρ της Μπαρτσελόνα όσον αφορά τη La Liga. Θέλει άλλα τέσσερα παιχνίδια για να το ισοφαρίσει και άλλα πέντε για να το προσπεράσει. Η Μπαρτσελόνα του 2018 είχε 43 ματς δίχως ήττα. Κατέγραψε 34 νίκες και εννιά ισοπαλίες. Αυτό το ρεκόρ κυνηγά πλέον η «Βασίλισσα».

Αήττητη σε όλα με... τίτλο

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, τώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης στα εννιά επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει επτά 7 νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεν έχει χάσει ακόμη… Κατέκτησε βεβαίως και το ευρωπαϊκό Super Cup κόντρα στην Αταλάντα. Βέβαια, τη φετινή σεζόν έχει να αντιμετωπίσει μία πιο δυνατή Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ με ματς περισσότερο έχει έναν βαθμό λιγότερο από την ομάδα του Φλικ.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.