Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιο νούμερο θα φοράει στη φανέλα του ο Κίλιαν Εμπαπέ

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Ο Κίλιαν Εμπαπέ μπορεί να ολοκλήρωσε ένα αποτυχημένο, κατά δήλωσή του Euro, ωστόσο η νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει επίσημα από την Τρίτη (16/7).

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσιάσει τον 25χρονο επιθετικό στους οπαδούς της στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, όμως ποιο νούμερο θα φοράει στη φανέλα του ο Εμπαπέ;

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες… εκπλήξεις στην επιλογή του Κίλιαν Εμπαπέ για το νούμερο της φανέλας που θα φοράει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά ήταν… διακριτό πως θα έπαιρνε αυτό τον αριθμό που είχε μείνει «ορφανός». Ή καλύτερα του είχε κάνει… κράτηση δεδομένου ότι μετρούσε αντίστροφα παίζοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κίλιαν Εμπαπέ θα φοράει το νούμερο 9 στους Μερένχες.

Όπως σημειώνει σχετικά η Marca δεν υπάρχουν εκπλήξεις και όσον αφορά στην αναγραφή του όνοματός του. Θα γράφει Mbappé. Ούτε Kylian Mbappé ή K. Mbappé.

Οι φανέλες του Κίλιαν Εμπαπέ θα είναι διαθέσιμες από αύριο Πέμπτη (11/7).

Ποιος πήρε το 8 του Τόνι Κροος;

Αλλαγές πάντως προκύπτουν στα νούμερα από τις φανέλες που είχαν επιλέξει πέρσι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχίζουν.

Ο Καμαβινγκά άφησε το νούμερο 12 και θα φορέσει το 6 που είχε ο Νάτσο. Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πήρε το νούμερο 8 του Τόνι Κρόος μετά την αποχώρηση του Γερμανού.

Ο Τσουαμενί επέλεξε να φορέσει το 14, ενώ άλλαξε και ο Αρντά Γκιουλέρ που άφησε το 24 για να πάρει το 15 που φορούσε ο Βαλβέρδε.

Πάντως ερωτηματικό αποτελεί ο αριθμός του Έντρικ, η παρουσίαση του οποίου οδεύει για τα τέλη Ιουλίου. Ο Βραζιλιάνος όμως δεν έχει ακόμα νούμερο και σύμφωνα με τη Marca τα πιο πιθανά είναι το 12, το 16 και το 24.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.