Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Βαλβέρδε έχωσε μπουνιά στον Μπαένα επειδή του έβρισε τον γιο

Metrosport Team09 Απριλίου 2023

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε μετά τον αγώνα της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ (2-3) στο «Μπερναμπέου». Ο Φέντε Βαλβέρδε επιτέθηκε στον Άλεξ Μπαένα και τον γρονθοκόπησε στο χώρο του πάρκινγκ, πριν επιβιβαστεί στο πούλμαν των φιλοξενούμενων για την αποχώρηση της αποστολής από τη Μαδρίτη.

Η επίθεση του Ουρουγουανού μέσου της «βασίλισσας» δεν ήταν απρόκλητη. Όπως αναφέρει η Marca, ο Βαλβέρδε ήταν έξαλλος με τον αντίπαλό του και του είπε να μην πιάνει στο στόμα του την οικογένειά του. Τι είχε προηγηθεί;

Η κόντρα των δύο παικτών είχε αρχίσει από έναν αγώνα για το Κύπελλο Ισπανίας, όταν ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Βαλβέρδε τού είχε πει «κλάψε τώρα, που δεν θα γεννηθεί ο γιος σου!». Το εμετικό σχόλιο που φέρεται να έκανε ο Μπαένα αφορούσε στις δυσκολίες που είχε στην περίοδο εγκυμοσύνης της η σύντροφος του παίκτη της Ρεάλ, Μίνα Μπονίνο, η οποία τελικά έφερε στον κόσμο το παιδί τους το 2020.

Χθες ο Μπαένα, σύμφωνα με το περιβάλλον του Βαλβέρδε και όπως αναφέρει η Marca, επανέλαβε ένα αντίστοιχο σχόλιο και έβγαλε από τα ρούχα του τον Ουρουγουανό. Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η πλευρά του Ισπανού άσου εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του παίκτη της Ρεάλ για βιαιοπραγία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.