Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Κρος ανακοίνωσε πως αποσύρεται μετά το Euro

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Γερμανίας, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το ποδόσφαιρο, καθώς δεν θα ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά το Euro 2024 θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με ανακοίνωσή της, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της για έναν παίκτη που όπως ανέφερε, «αποτελεί μέρος της ιστορίας της Ρεάλ και ένας από τους μεγάλους θρύλους του συλλόγου μας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

Από την πλευρά του ο Κρος έκανε ένα post στο Instagram, στο οποίο εξήγησε πως είναι το κατάλληλο timing, μίλησε για το συναισθηματικό του δέσιμο με τους «μερένγκες» και υπογράμμισε πως ήθελε να κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κρος στην ανάρτησή του:

«17 Ιουλίου 2014 - η ημέρα της παρουσίασής μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, η μέρα που άλλαξε τη ζωή μου. Η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής - αλλά κυρίως ως άνθρωπος. Ήταν η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Μετά από 10 χρόνια, στο τέλος της σεζόν αυτό το κεφάλαιο φτάνει στο τέλος του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την αυθάδη επιτυχημένη περίοδο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους με υποδέχτηκαν με ανοιχτή καρδιά και με εμπιστεύτηκαν. Αλλά ιδιαίτερα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, αγαπητοί Μαδριδίστας, για τη στοργή και την αγάπη σας από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία.

Ταυτόχρονα αυτή η απόφαση σημαίνει ότι η καριέρα μου ως ενεργός ποδοσφαιριστής θα τελειώσει αυτό το καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα του Euro. Όπως έλεγα πάντα: Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος και περήφανος, που στο μυαλό μου βρήκα το σωστό timing για την απόφασή μου και που μπορούσα να την επιλέξω μόνος μου. Η φιλοδοξία μου ήταν πάντα να τελειώσω την καριέρα μου στο απόγειο του επιπέδου απόδοσης μου. Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο μια βασική σκέψη: Στα 15! Hala Madrid Y Nada Mas».

Ο Κρος μετακόμισε στη Μαδρίτη τον Ιούλιο του 2014 και υπήρξε εκ των βασικών στελεχών σε μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την οποία κατέκτησε (μέχρι σήμερα): 22 τίτλους, 4 Κύπελλα Ευρώπης, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 4 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 Πρωταθλήματα, 1 Copa del Rey και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Εκτός από τους τίτλους του με τη Ρεάλ ο Κρόος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.