Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Πάρτι των «Μπλαουγκράνα» στο Μπερναμπέου!

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Με δύο προσωπικά γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ένα ακόμα του Λαμίλ Γιαμάλ αλλά και τον Ραφίνια να βάζει την τελευταία πινελιά, η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που ''καθάρισε'' την υπόθεση ντέρμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου επικρατώντας της μεγάλης αντιπάλου της με 0-4.

Οι Καταλανοί ήταν αυτοί που είχαν τις πρώτες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Γιαμάλ να μην μπορεί να νικήσει τον Λούνιν στο 13' και το 21' ενώ στο 28΄το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Πέδρι που τον νίκησε ο γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ''Βασίλισσα'' ήταν αυτή που βρήκε πρώτη δίχτυα, ωστόσο το γκολ του Εμπαπέ στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα δεν μέτρησε καθώς ήταν οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που ξεκλείδωσε την άμυνα της Ρεάλ με τον Λεβαντόφσκι να εκμεταλλεύεται την πάσα του Κασάδο και να γράφει το 0-1 στο 54΄, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πολωνός σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από ασίστ του Μπαλντέ.

Στο 64΄η Ρεάλ Μαδρίτης είχε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει στο σκορ με τον Εμπαπέ ο οποίος έγινε παραλήπτης της μπάλας από τον Βινίσιους, ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πένια, ενώ λίγο αργότερα βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε δεύτερη φορά ως αντικανονικό.

Η Μπαρτσελόνα βρήκε άλλα δύο γκολ στο φινάλε με τους Γιαμάλ και Ραφίνια να γράφουν το τελικό 0-4 στην έδρα της Ρεάλ. Ο πρώτος χρίστηκε σκόρερ πανηγυρίζοντας με τον τρόπο του Κριστιάνο Ρονάλντο, το φημισμένο ''calma'' και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία των κλάσικο.

Ρεάλ: Λούνιν, Λούκας, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Μπέλιγχαμ, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Εμπαπέ, Βινίσιους

Μπαρτσελόνα: Πένια, Κουρμπάσι, Μπάλντε, Μαρτίνες, Πέδρι, Λεβαντόβσκι, Ραφίνια, Φέρμιν, Κασάντο, Γιαμάλ, Κούντε

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.