Ρεάλ Μαδρίτης: «Διάδοχος του Αντσελότι, ο Τσάμπι Αλόνσο»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2023

Το καλοκαίρι του 2024, λήγει το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι με την Ρεαλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά τον τεχνικό που θα κάτσει στον πάγο της Βασίλισσας. Σύμφωνα με την «Βild», ο Τσάμπι Αλόνσο είναι ο εκλεκτός των «μερένγχες» ως διάδοχος του Αντσελότι.

Ρεάλ και Κάρλο Αντσελότι έχουν συμφωνήσει για την συνεργασία τους μέχρι το 2024 και ο Ιταλός έχει αναφέρει πολλές φορές πως σκοπεύει να τιμήσει αυτή τη συμφωνία.  Αυτό σημαίνει πως, η εθνική Βραζιλίας που τον θέλει για τον πάγκο της θα χρειαστεί να κάνει υπομονή για έναν χρόνο ακόμη.

Ωστόσο, το σχέδιο της Σελεσάο δεν αφήνει ανεπηρέαστη την Ρεαλ, με τους Ισπανούς να γνωρίζουν πως ο «Καρλέτο» δύσκολα θα παραμείνει μετά τη λήξη του συμβολαίου του και να ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη ημέρα.

Η «Βild» αποκάλυψε την Τετάρτη (21/06) ότι ο προπονητής που είναι στη Νο 1 θέση των υποψηψίων για να αντικαταστήσει τον Αντσελότι, βάσει της λίστας του Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι ο Τσάμπι Αλόνσο.

«Για τον Αλόνσο, που οδήγησε την Μπάγερ από τη 17η θέση της Bundesliga στο Europa League στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής της πρώτης κατηγορίας και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, η Λεβερκούζεν είναι εφαλτήριο καριέρας.

Ο σύλλογος επωφελείται από την ποιότητα του πρώην παγκόσμιου αστέρα, ο οποίος αποκτά εμπειρία για το βήμα σε έναν παγκόσμιο σύλλογο.

Ο επόμενος στόχος του Αλόνσο μπορεί να είναι η Ρεάλ, με το αφεντικό του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ να βλέπει τον πρώην παίκτη της βασίλισσας (2009-2014) ως επόμενο προπονητή», αναφέρει μεταξύ άλλων το γερμανικό μέσο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.