Ραζβάν Λουτσέκου: Αήττητος κόντρα στον Βόλο με... 9 στα 10

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαθανασίου


Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της «Stoiximan Super League» ανοίγει το Σάββατο 18/9 στις 17:00 με την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο. Στις 20:00 την σκυτάλη παίρνει το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού στο γήπεδο Κλ. Βικελίδης, ενώ ένα μισάωρο αργότερα ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, για να ολοκληρωθεί έτσι η πρώτη φάση της αγωνιστικής.


Ο δικέφαλος του Βορρά θα ταξιδέψει στην Μαγνησία με σκοπό την νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ραζβάν εναντίον.. ΝΠΣ Βόλος

Η παράδοση στις αναμετρήσεις του πρωταθλητή Ελλάδας, με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο, απέναντι στην ομάδα του Βόλου, είναι συντριπτικά υπέρ του ΠΑΟΚ, καθώς ο προπονητής των 2 πρωταθλημάτων και των 2 κυπέλλων Ελλάδας με τους ασπρόμαυρους, δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου.

 Στις προηγούμενες 10 συναντήσεις (2 για τον θεσμό του κυπέλλου και 8 για το πρωτάθλημα) ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει 9 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία, στο συγκλονιστικό (ως προς τον τρόπο που εξελίχθηκε) 4-4 τον Οκτώβριο του 2021 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ο απολογισμός τερμάτων είναι 29 υπέρ και 7 κατά.



Η μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη του κόντρα στον Βόλο ήταν το 5-1 του περασμένου Ιανουαρίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.



Επίσης από τις 12 υπόλοιπες ομάδες της φετινής Super League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αήττητος κόντρα σε Λαμία, Πανσερραϊκό και... Athens kalithea (την οποία βέβαια δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ μέχρι στιγμής).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.