Ρατκοβίτσα: «Σοβαρή επιλογή ο ΠΑΟΚ για τον Ντρκούσιτς»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Σοβαρή επιλογή χαρακτήρισε την πρόταση του ΠΑΟΚ ο μάνατζερ του Βάνια ΝτρκούσιτςΜλάντεν Ρατκοβίτσα μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας παράλληλα ότι ο παίκτης ζήτησε και τη γνώμη του Γιασμίν Κούρτιτς και θέλει να αγωνισθεί σε ένα κλαμπ που διεκδικεί τίτλους.

«Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για το Βάνια. Είμαστε σε διαδικασία αναμονής καθώς οι δυο πλευρές μιλούν. Έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, ξέρουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Τα κλαμπ που ενδιαφέρονται για τον παίκτη μιλούν με τη Σότσι και αν τα βρουν, τότε έρχονται σε εμάς και τότε συζητάμε. Είμαστε σε διαδικασία αναμονής. 

Είναι ένας ανθεκτικός αμυντικός, παίζει και στις δύο θέσεις και προσαρμόζεται και σε τριάδα και σε τετράδα στην άμυνα. Δεν έχει δυσκολία να αγωνιστεί σε κάθε θέση στην άμυνα και ως αμυντικός μέσος. Είναι πολύπλευρος.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή επιλογή για τον Βάνια. Είναι ένα κλαμπ που ειναι μεγάλο και γνωρίζει καλά ο Βάνια. Μίλησε με τον Κούρτιτς που του μετέφερε πολλά θετικά και του πρότεινε να αποδεχθεί την πρόταση. Ο Βάνια θέλει να πάει σε ένα κλαμπ που θα είναι ανταγωνιστικό και θα μπορεί να κατακτήσει τίτλους. Επιπλέον, θα υπάρχει και η ευρωπαϊκή συμμετοχή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.