Ράνια Αντωνίου: «Πρέπει να δώσουμε σημασία στον αθλητισμό, έχει όραμα ο Τζιτζικώστας»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η κ. Ράνια Αντωνίου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Σπούδασα Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο, ήρθα στη Θεσσαλονίκη να δουλέψω για κάποια χρόνια και μετά στα Γιαννιτσά. Δραστηριοποιούμαι και στα γυμναστήρια μαζί με τον αδερφό μου. Μου βγήκε φυσικά η ενασχόληση στην τοπική αυτοδίοικηση γιατί είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου τον πατέρα μου, να ασχολείται και να παλεύει καθημερινά και στα κοινά. Έχουν μείνει πίσω οι εγκαταστάσεις μας και τα γήπεδα μας, έχει εξίσου σημασία με το σχολείο, πρέπει να δώσουμε σημασία στον αθλητισμό για τα παιδιά και για όλους μας. πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτόν τον τομέα».

Για την απόφαση να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα: «Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει κάνει έργο και έχει ένα όραμα, το έχει επικοινωνήσει. Όταν δέχθηκα την πρόταση ήταν πολύ τιμητική, ήξερα που πηγαίνω και για να μπορέσω να προσφέρω και εγώ».

Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο: «Πρέπει να μείνουμε να παλέψουμε, πολλοί συναδέλφοί μου έφυγαν στο εξωτερικό, πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους, να είναι άνθρωποι να μπουν στη δράση, να εμπιστευτούμε γυναίκες που είναι ικανές να βοηθήσουν στον τόπο μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.