Ράγιο Βαγιεκάνο: Ο Τρέχο παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού με αιχμές

Χρύσανθος Δοβλέτογλου01 Οκτωβρίου 2023

Ο Όσκαρ Τρέχο εξέπληξε όλη την οικογένεια της Ράγιο Βαγιεκάνο, όταν το πρωί της Κυριακής (1/10) ανακοίνωσε social media την απόφασή του να σταματήσει να είναι αρχηγός της ομάδας. 

Ο 35χρονος επιθετικός, ο οποίος διανύει την έβδομη σεζόν του στον σύλλογο της Μαδρίτης, εξήγησε τους λόγους αφήνοντας αιχμές για κάποια γεγονότα που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες. Η απόφαση του δεν έχει καμία σχέση, όπως αναφέρει, με την μείωση του χρόνου συμμετοχής του.

Όπως τονίζει: «Το περιβραχιόνιο για μένα δεν ήταν ποτέ προτεραιότητα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο ήξερα ότι ήταν ο τόπος μου. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα έχω θέση σε αυτόν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να αφιερώσω τον χρόνο μου με τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους της ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και να παίζω ποδόσφαιρο.

Το σκεφτόμουν για πολύ καιρό και αποφάσισα να σταματήσω να είμαι ο αρχηγός. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά ο βασικότερος είναι ότι δεν συμφωνούμε στην διαχείριση των εργαζομένων και των φιλάθλων, όσους, δηλαδή, κάνουν πραγματικά αυτόν τον σύλλογο σημαντικό και διαφορετικό. 

Μην αμφιβάλλει κανείς ότι θα συνεχίσω να υποστηρίζω, να υπερασπίζομαι και πάνω από όλα να φροντίζω αυτό που πάντα έλεγα και θα λέω ότι είναι το σπίτι μου.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.