Rafale: Γιατί οι νέες τους δυνατότητες τρομάζουν την Τουρκία

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Νύχτα θα έρθουν τα... Rafale, τα οποία μπορούν να προσνηώνονται σε αεροπλανοφόρο μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

Σύμφωνα με το newsauto.gr, η απόκτηση από την πλευρά της Ελλάδας  έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στο Αιγαίο, καθώς τα μαχητικά αεροσκάφη έχουν τρομακτικές δυνατότητες, ξεπερνώντας κατά πολύ αυτά που μπορούν να κάνουν τα τουρκικά F16.

Μάλιστα, εκτός από την ικανότητα να πλήττουν τον εχθρό από απόσταση, τα Rafale διαθέτουν την ικανότητα να πετυχαίνουν την τέλεια προσνήωση.

Ένα Rafale προσνηώνεται σε αεροπλανοφόρο στο απόλυτο σκοτάδι, εκτελώντας πτήση μόνο με τα όργανά του.

Όσοι έχουν κάποια στοιχειώδη επαφή με τα δεδομένα των σύγχρονων μαχητικών, αντιλαμβάνονται πόσο εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο είναι όλο αυτό.

Όμως όπως βλέπουμε, ο χειριστής καταφέρνει να το φέρει στον μικρό διάδρομο σε ιδανική κλίση και με απόλυτο συγχρονισμό, έτσι ώστε να επιτύχει την τέλεια προσνήωση.

Με κάτι τέτοια video είναι σίγουρο ότι οι Τούρκοι έχουν χάσει πραγματικά τον ύπνο τους, αναζητώντας λύσεις όπως τα Eurofighter και τον εκσυγχρονισμό των F16.

Μπορεί να μην έχουμε αεροπλανοφόρο -και προφανώς δεν το χρειαζόμαστε- όμως το video που ακολουθεί αποτελεί μία σαφή απάντηση για το ποιοι έχουν την ικανότητα “να έρθουν νύχτα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.