Πυρκαγιά στην Αττική: Εγκλωβίστηκαν on air ρεπόρτερ του OPEN

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Αντιμέτωποι με τις πύρινες γλώσσες της φωτιάς που μαίνεται στη βόρεια Αττική ήρθαν ρεπόρτερ του OPEN, που βρίσκονταν στο σημείο καλύπτοντας το γεγονός.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», η φωτιά πλησίασε στο σημείο που βρίσκονταν τα συνεργεία του σταθμού, με τους ρεπόρτερ να καταγράφουν την ανεξέλεγκτη κατάσταση της πυρκαγιά.

«Μπορείτε να δείτε ότι η πυρκαγιά αυτή τη στιγμή είναι μέσα στις αυλές! Είναι πολύ δυνατοί οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή στην περιοχή! Παναγιώτη, Παναγιώτη! Πάμε λίγο πιο πίσω, σε παρακαλώ. Η κατάσταση είναι οριακή όπως μπορείτε να καταλάβετε. Παναγιώτη, Παναγιώτη! Σας ζητώ συγνώμη αλλά η φωτιά έχει φτάσει πια πάρε πολύ κοντά στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε! Και ναι… μπαίνει, μπαίνει, μπαίνει.

Μπαίνει αυτή τη στιγμή στο οικόπεδο στο οποίο βρισκόμαστε! Τόσο οι πυροσβέστες όσο και εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στο σημείο στο οποίο το μέτωπο φτάνει αυτή τη στιγμή πολύ κοντά. Στα πρώτα σπίτια στον Βαρνάβα. Ακόμα και το πυροσβεστικό όχημα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο οικόπεδο. Σας ζητώ συγνώμη αλλά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική εδώ», αναφώνησε ο ρεπόρτερ στον αέρα του OPEN.

Μάλιστα, δύο ρεπόρτερ που μετέδιδαν από την πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου στον Βαρνάβα κινδύνευσαν από την πυρκαγιά, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Υπενθυμίζεται ότι στα πύρινα μέτωπα επιχειρούν 510 πυροσβέστες με 16 ομάδες δασοκομάντος και 152 οχήματα, αλλά και μεγάλος αριθμός εθελοντών, με τη συνδρομή των συναρμόδιων φορέων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.