Πυρκαγιά στη Γλυφάδα: Κυνικοί οι ανήλικοι συλληφθέντες - «Βάλαμε τη φωτιά για παιχνίδι»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

«Παιχνίδι» χαρακτήρισαν τη φωτιά στη Γλυφάδα η δυο ανήλικοι που συνελήφθησαν για την πρόκληση της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή, πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου της Τερψιθέας.

Αμέσως μετά τη σύλληψή τους, οι δυο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου υποστήριξαν ότι έβαλαν τη φωτιά για «παιχνίδι».

«Στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά, που είναι δύσβατο και μη προσβάσιμο από οχήματα, έφτασε άμεσα η πολιτική μας προστασία και οι εθελοντές μας που περιπολούσαν στην περιοχή και η πυροσβεστική που επιχείρησε μάλιστα με δύο ελικόπτερα και η πυρκαγιά έσβησε. 


Τα ελικόπτερα χρησιμοποίησαν το νερό από δεξαμενή που έχουμε εγκαταστήσει στην περιοχή και έτσι χωρίς καμία καθυστέρηση μπόρεσαν να επιχειρήσουν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο», ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Όπως ο Γιώργος Παπανικολάου τόνισε, ο δήμος και οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνει σε επιφυλακή και επαγρύπνηση για τη συνέχεια της αντιπυρικής περιόδου. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.