Πύργος: Βεντέτα μετά τη δολοφονία της 11χρονης - Αμείλικτα ερωτήματα

Παναγιώτα Απέργη13 Ιουνίου 2024

Φόβοι για βεντέτα φαίνεται πως ξεσπούν στον Πύργο, μετά τη βάναυση δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής από τα χέρια του 37χρονου θείου της, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 14χρονης.

Κι αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της νεκρικής πομπής της αδικοχαμένης Βασιλικής, ξέσπασε πυρκαγιά σε λυόμενο που ανήκει στην οικογένεια της συζύγου του 37χρονου, που ευτυχώς τη στιγμή του εμπρησμού δεν βρισκόταν στο σημείο.

Μάλιστα, όλοι οι συγγενείς του καθ' ομολογίαν δράστη, που μέχρι πρότινος διατηρούσαν καλές σχέσεις με την οικογένεια του θύματος, φέρεται να έχουν εγκαταλείψει το χωριό, φοβούμενοι αντίποινα. 

 Το χρονικό της βάναυσης δολοφονίας 

Όπως υποστήριξε στην απολογία του ο 37χρονος δράστης, βασικός του στόχος ήταν να βιάσει την ανήλικη κι όταν εκείνη αρνήθηκε και αντιστάθηκε, τη σκότωσε εν ψυχρώ με το κατσαβίδι. 

«Η Βασιλική με ρώτησε πότε θα πάμε για μπάνιο όλοι μαζί με τα παιδιά μου και εγώ της είπα ότι θα τους πάω όποια μέρα σχολάσω νωρίς. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω πώς μου ήρθε και είπα στη Βασιλική να περάσω να την πάρω το βραδάκι και να πάμε μια βόλτα και αυτή δέχτηκε και κανονίσαμε να πάω κατά τις 20:00.

Όταν φτάσαμε σε μια αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. 

Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε και μου είπε ότι θα το πει στον πατέρα της και στη μάνα της. Εγώ θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω και πήγα στο αμάξι, στην πόρτα του οδηγού είχα ένα κατσαβίδι και το πήρα και πήγα πάλι σε αυτή», επεσήμανε ο 37χρονος δράστης.

Μάλιστα, ο δολοφόνος σημείωσε ότι την κάρφωσε στον λαιμό, την πλάτη και τα πλευρά και, μόλις αντιλήφθηκε ότι η 11χρονη ξεψύχησε, τη έκρυψε σε κάτι καλάμια και τη σκέπασε με ξερά χόρτα.

Αμέσως μετά, επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας του, όπου βρισκόταν η γυναίκα και τα παιδιά του και πήγε για ύπνο.

 «Γιατί ήταν έξω ένας ο οποίος ήταν παιδεραστής;»

Αναφερόμενος στη φρικιαστική υπόθεση, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής, αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατός ένας παιδεραστής να κυκλοφορεί ελεύερος.

«Δεν μπορείς να δεις για ποιον λόγο αφέθηκε αυτός ο άνθρωπος ελεύθερος. Γιατί ήταν έξω ένας ο οποίος ήταν παιδεραστής; Οι παιδεραστές δε θεραπεύονται, έχουν αυτήν την εγκληματική, ανώμαλη συμπεριφορά και τη συνεχίζουν. Από το 2017 μέχρι το 2024 θεωρείται ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κάνει τίποτα; Δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς αυτό. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι δικαστές είχαν πρόθεση να τον αφήσουν αυτόν να αλωνίζει.

Το βίντεο δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος έκλεισε ραντεβού με το παιδί, φαίνεται αυτό. Ξέρουμε αν αυτός ο άνθρωπος αυτό το παιδί το έχει βιάσει 15 φορές το προηγούμενο διάστημα; Μπορούμε να το μάθουμε; Αυτός έπαιρνε τα παιδάκια, και το συγκεκριμένο, και πήγαινε για μπάνιο, το λένε οι μαρτυρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.