Πύργος: Στη φυλακή Γρεβενών μεταφέρεται ο δολοφόνος της 11χρονης

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Υπό άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα μεταφέρεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας στην Αχαΐα ο 37χρονος δολοφόνος της Βασιλικής Νικολοπούλου.

Κατά πληροφορίες, ο 37χρονος δολοφόνος και θείος του θύματος, που τη δολοφόνησε με κατσαβίδι, αναμένεται να μεταφερθεί σε άλλη αστυνομική διεύθυνση, καθώς το ενδεχόμενο να υπάρξουν επικίνδυνα επεισόδια με απρόβλεπτες συνέπειες είναι ορατό.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος θα κρατηθεί μέχρι τη Δευτέρα στην Αχαΐα, ενώ αμέσως μετά θα μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών, σε σωφρονιστικό κατάστημα που φιλοξενεί κρατούμενους που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο 37χρονος θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν είναι χρήστης ουσιών, ενώ θα γίνει και αξιολόγηση της κατάστασης του από κοινωνική λειτουργό, τον αρχιφύλακα του καταστήματος και τη διεύθυνση των φυλακών.

Γι' αυτό οι υπεύθυνοι της φυλακής έχουν λάβει σαφείς οδηγίες από τη Γενική Γραμματέα Άντεγκληματικής Πολιτικής, ώστενα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο σε ό,τι αφορά στην εξέταση, την αξιολόγηση και την τοποθέτηση του δολοφόνου, καθώς οι μέχρι στιγμής αξιολόγηση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ τον κατατάσσει σε ζώνη υψηλής επικινδυνότητας.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.