«Πυρά» Ντάλιτς κατά διαιτησίας: «Είμαστε πολύ μικροί για αυτούς- Δεν σέβονται την Κροατία»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς δεν συγκρατήθηκε μετά το τελευταίο σφύριγμα που ουσιαστικά επικύρωσε το τέλος της διοργάνωσης για τους Κροάτες και ξέσπασε εναντίον της UEFA και δη της διαιτησίας, στο παιχνίδι τους κόντρα στην Ιταλία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του EURO.

Οι Κροάτες έμειναν στην ισοπαλία με την Ιταλία και στην τρίτη θέση του ομίλου τους με δύο βαθμούς (και συντελεστή τερμάτων -3), περιμένοντας μονάχα ένα... θαύμα, προκειμένου να μην αποχαιρετήσουν την φετινή διοργάνωση.

Ένα αποτέλεσμα, για το οποίο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατίας άφησε αιχμές κατά της UEFA αλλά και κατά της διαιτησίας. 

«Σίγουρα ο διαιτητής έπαιξε ρόλο. Δεν ξέρω πού βρήκε οκτώ λεπτά καθυστερήσεων. Όμως το λέω εδώ και πέντε χρόνια… Εμείς η Κροατία είμαστε πολύ μικροί για αυτούς και παλεύουμε μόνοι μας. Ό,τι και να πω όμως, θα είναι λόγια του αέρα γιατί με περνάνε για γραφικό. Λυπάμαι, αλλά βλέπω ότι δεν σέβονται την Κροατία», τόνισε ο Ντάλιτς.

Και πρόσθεσε: «Πραγματικά, μας πονά πολύ και θα συνεχίσει να μας πονά για καιρό. Δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ στο τέλος των καθυστερήσεων, όπως απέναντι στην Αλβανία. Εγώ είμαι υπεύθυνος αποκλειστικά που δεν περάσαμε τον όμιλο. Είναι δικό μου το λάθος. Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια, τα έδωσαν όλα και δούλεψαν πολύ σκληρά εδώ και έναν μήνα. Όμως τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.