«Πυρά» Λιάγκα κατά Κουτσελίνη: «Ζήτα ένα συγγνώμη» (vid)

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Τη νέα τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη μετά τον σάλο που ξέσπασε με όσα ανέφερε στην εκπομπή της για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

 «Προσπάθησε να επανορθώσει, λέγοντας ότι παραποιήθηκαν αυτά που είπε, δεν ήθελε να πει αυτά. Είπε κάτι περί χάμπουργκερ που στερήθηκε στα παιδικά της χρόνια. Πολλοί άνθρωποι στερήθηκαν βασικά πράγματα και αγάπη», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

 «Βγήκε η Ζήνα χθες και είπε πόσο φιλάνθρωπη είναι και πόσο έχει βοηθήσει κόσμο, χωρίς να το διατυμπανίζει. Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, ότι όντως η κυρία Κουτσελίνη όντως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το διατυμπανίζει και είναι προς τιμήν της και μπράβο της και χίλια συγχαρητήρια. Όταν γίνεται η στραβή, όταν εκτίθεσαι καθημερινά τόσες ώρες, θα συμβεί και η στραβή, θα συμβεί και το λάθος. Και η υπόλοιπη ζωή μας σβήνει, Ζήνα, μπροστά στο στιγμιαίο λάθος εκείνη την ώρα. Και θα βρεθούν όλοι όσοι σε μισούν, όλοι όσοι σε ζηλεύουν, όλοι όσοι θεωρούν ότι έχουν το δίκιο αυτοί και το άδικο εσύ, θα σου φορτωθεί εκείνη τη στιγμή και το προπατορικό αμάρτημα», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

 «Εκείνη την ώρα πιο έντιμο είναι να βγεις και να πεις ότι “έκανα λάθος”, δημοσιογραφικά, ανθρώπινα. Ζήτα ένα συγγνώμη και προχώρα παρακάτω. Θα σε κράξουν μια εβδομάδα και θα τελειώσει. Από το να βγαίνεις και να μη ζητάς συγγνώμη και να στοχοποιείς όλους τους άλλους και να λες ότι κάτι λάθος κάνουν όλοι οι άλλοι. Ποιος είμαι εγώ να σου δώσω συμβουλή; Εσύ έχεις κάνει και στέλεχος και παρουσιάστρια. Εγώ μόνο υπάλληλος έχω υπάρξει», τόνισε στη συνέχεια.

 «Τη συμβουλή δώσε την εσύ στον εαυτό σου. Η επανόρθωσή σου, αυτό που έμεινε ήταν το χάμπουργκερ που έχεις γίνει viral στο τικ τοκ και γελάνε όλοι. Σε παρέες χθες έλεγαν “να στείλουμε αύριο στην εκπομπή 15 τσίζμπεργκερ” ούτε αυτό σου αξίζει. Δεν είναι κακό πράγμα η συγγνώμη και η συγχώρεση ακόμα μεγαλύτερο», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.